Başhekimlik binası önünde gerçekleştirilen törene, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve eşi Seran Özölçer, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul Güner, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Can, Başhekim Doç. Dr. Özcan Pişkin, Senatörler, Prof. Dr. Kemal Karakaya’nın eşi, çocukları, akademik ve idari personel ve öğrenciler katıldı.

Törende, Karakaya için dualar edildi. ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Karakaya’nın vefat haberinin kendilerini derinden üzdüğünü belirterek, “Kendisi benim kadim dostumdu. Uzun yıllar boyunca Tıp Fakültemizin Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda ışık saçan bir öğretim üyesi olarak hizmet verdi. Bilgi, deneyim ve öğrencilere olan sevgisiyle her zaman örnek bir akademisyen ve iyi bir doktordu. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm üniversite camiasına başsağlığı diliyoruz. Ruhu şad olsun, mekânı cennet olsun. Başımız sağ olsun.” dedi.

Edilen duaların ardından, Prof. Dr. Kemal Karakaya’nın cenazesi, gözyaşları içinde memleketi Çorum’a uğurlandı. (Haber merkezi)

Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı

WhatsApp-Image-2023-08-14-at-14.51.00

WhatsApp-Image-2023-08-14-at-14.51.00-(1)

Yavuzyılmaz, Zonguldak Kömürspor’un sesini Türkiye’ye duyurdu Yavuzyılmaz, Zonguldak Kömürspor’un sesini Türkiye’ye duyurdu

TTK’da son durum!  Başvurular ne zaman başlayacak? TTK’da son durum! Başvurular ne zaman başlayacak?

Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış! Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış!

Perşembe ışıklı kavşakta ışık ihlali kaza getirdi Perşembe ışıklı kavşakta ışık ihlali kaza getirdi

Editör: Murat Barutçu