Süper Amatör Ligde normal sezonun sonuna doğru yaklaşıldı. Klasman A ve B grubunda 31 Kasım’da başlayan 2021-2022 futbol sezonu 6 Şubat’ta sona erecek. Maçlar sonunda gruplarında ilk 3’te yer alan 6 takım Play-Off grubuna yükselecek.

10’uncu haftası geride kalan A ve B grubunda 9’uncu hafta Play-Off’u garantileyen Kozlu Belediyespor ile Gelikspor’dan sonra bu hafta oynanan maçlar sonunda iki takım daha Play-Off’a adını yazdırdı. A grubunda Yenimahallespor, B grubunda Çaycumaspor bitime 3 hafta kala Play-Off’a yükselen takımlar oldu.

GERİYE KALDI 2

6 takımdan oluşacak Play-Off’ta mücadele edecek son iki takım henüz netlik kazanmadı. A grubunda Alaplı Belediyespor ile Akınspor, B grubunda Çaydeğirmeni Belediyespor ile Çatalağzı Demirspor Play-Off adayları arasında yer alıyor.

A GRUBUNDA DÜŞENLER BELLİ OLDU

7’şer takımlı iki grupta statü gereği son 2’de yer alan takımlar küme düşecek. A grubunda 4 puanla 6’ncı sıradaki Üzülmezspor ile 1 puanla son sıradaki Gülüç Belediyespor’un bitime 3 hafta kala küme düşmesi kesinleşti.

B grubunda ise, ligden çekilen Muslu Belediyespor küme düşen ilk takım oldu. Perşembe Belediyespor ile İstasyon Gemicilerspor düşecek ikinci takım olmamak için çekişiyor.

KLASMAN A GRUBU

Akınspor-Kozlu Belediyespor: 0-5

Üzülmezspor-Yenimahallespor: 2-5

İhsaniyespor-Gülüç Belediyespor: 3-0

HAFTANIN MAÇLARI

Yenimahallespor-Akınspor

Kozlu Belediyespor-Alaplı Belediyespor

Gülüç Belediyespor-Üzülmezspor

KLASMAN B GRUBU

Gelikspor-Çaydeğirmeni Belediyespor (ertelendi)

Muslu Belediyespor-İstasyon Gemicilerspor: 0-3 (Hükmen)

Çaycumaspor-Çatalağzı Demirspor: 6-0

HAFTANIN MAÇLARI

Çaydeğirmeni Belediyespor-Çaycumaspor

Çatalağzı Demirspor-Perşembe Belediyespor

İstasyon Gemicilerspor-Gelikspor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi