Fiyatlar artık deyim yerindeyse gemi azıya aldı gidiyor. Siparişler sonrası uçuk fiyatlarla karşılaşan müşteriler ne yapacaklarını şaşırdı. Sosyal medyada bu haberler ise viral oluyor.

Bunlara bir örnek sipariş götüren motokuryenin iki salata bir çorbanın fiyatını videoya çekmesi oldu.

521 TL tutan siparişin fişini “Fiyat algımı yitirdim” diye sosyal medyada paylaşan kuryeye yorum yağdı.

Abartılı fiyatlara ise bir örnek te Uludağ’dan geldi.

Show Tv’nin haberine göre; Restoran menüsünde çorbanın fiyatı 500 TL, tostun fiyatı 500 TL ve pizzanın fiyatı ise 1200 TL olarak yer alıyor. Izgara et fiyatları ise 3500 TL'ye kadar çıkıyor.

Söz konusu menünün sosyal medyada gündem olmasının ardından restoran sahibi Ömer Faruk Kamburoğlu, Show Haber'e konuştu. Kamburoğlu, "Burada dağ koşullarında personel fiyatları çok yüksektir. Tüm giderler de yüksektir. Nakliye de yüksektir. Gerçekten fiyatlar pahalı ama maliyetlerimiz de çok yüksek. Bu rakamlar tamamen maliyetle ilgili bir durum." dedi.

Kimi “oha” dedi, kimi “çüş” Kimi “oha” dedi, kimi “çüş”

Tatilciler tepkili

Tatilciler ise fiyatlara tepkili. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, fiyatların fahiş olduğu ve tatilcilerin mağdur edildiği belirtildi.

Bir tatilci, "Uludağ'a tatile geldik ama fiyatlar bizi şok etti. Çorbanın 500 TL olması kabul edilemez. Bu fiyatlara kimse dayanamaz." dedi.

Bir başka tatilci ise "Uludağ'da tatil yapmak artık hayal oldu. Bu fiyatlarla kimse tatil yapamaz." ifadelerini kullandı.

Gıda fiyatlarındaki artış tartışmalara neden oluyor. (Haber Merkezi)

728xauto

çorba-salata.00_00_10_11.Still001

Editör: Murat Barutçu