Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde bir vatandaş tarafından çekilen görüntüde, çok sayıda hastanın sırada beklediği, 2 poliklinik olmasına rağmen 1 doktorun görev aldığı görüldü.

Geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanan ve hizmete açılan yeni Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde acil servisinde yaşanan doktor sıkıntısı vatandaşın tepkisine neden oldu. Akşam saatlerinde vatandaş tarafından çekilen görüntü ise bu durumu gözler önüne serdi.

“BU HASTALARIN DERDİ NE YA?”

Acil serviste sıra bekleyen bir vatandaş, 2 poliklinik olmasına rağmen tek bir doktorun çalışmasına ve onlarca insanında sırada bekletilmesine tepki gösterdi. Vatandaş, cep telefonu ile kaydettiği görüntülerde, “Hastane yaptık, içini doldurduk. İyi bakın, hastalara bakın. Zonguldak’ın en güzel hastanesi. Utanmayın ya niye utanıyorsunuz ki! Poliklinik 2 ve ikinci doktor yok. Bu hastaların derdi ne ya?” ifadelerini kullandı.

TEDAVİ, VATANDAŞIN EN TEMEL HAKKI!

Laboratuvar Teknikerliği: Tıbbi Laboratuvarların Vazgeçilmez Elemanları Laboratuvar Teknikerliği: Tıbbi Laboratuvarların Vazgeçilmez Elemanları

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde yaşanan bu sorunların çözülmesi ve hastaların daha etkin bir şekilde tedavi edilmesi için yetkililerin bu konuya acil bir çözüm bulmaları gerekiyor. Sağlık hizmetlerinin erişilebilir ve etkili bir şekilde sunulması, vatandaşların temel bir hakkı olduğu bilincinde bu hakların korunması gerekiyor.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Belediye Başkan Adayı Hakan Peker: Safranbolu çocuğuyum! Belediye Başkan Adayı Hakan Peker: Safranbolu çocuğuyum!

Jandarma konser bastı(!) Jandarma konser bastı(!)

Kız kaçırdığı iddia edilen şansın evine, polis ve jandarmadan baskın Kız kaçırdığı iddia edilen şansın evine, polis ve jandarmadan baskın

Hareket halindeki otomobilden atladı Hareket halindeki otomobilden atladı

Editör: Murat Barutçu