Sel afetinden etkilenen noktalarda temizlik ve yıkama çalışmaları gerçekleştiren Bartın Belediyesi ekipleri çalışmalarını İnkumu Tatil Beldesi ve Yalı Sevgi Parkı’nda sürdürdüler.

Sel afetinin ardından hayatı normale döndürme adına büyük emek sarf eden Bartın Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hazırlanan program çerçevesinde selden etkilenen noktalarda temizlik, yıkama ve ilaçlama gibi çalışmalar yürüten Bartın Belediyesi ekipleri son olarak İnkumu Tatil Beldesi ve Yalı Sevgi Parkı’nda çalışma yaptılar. Sel sularından etkilenen Yalı Sevgi Parkı tazyikli su ile yıkanırken İnkumu Tatil Beldesi’nde ise temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Bartın Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,”  Yaşamış olduğumuz afetin izlerini silmek adına hazırlamış olduğumuz program çerçevesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ekiplerimiz son olarak İnkumu Tatil Beldesi ve Yalı Sevgi Parkı’nda temizlik ve yıkama çalışmaları gerçekleştirdiler. Yaşamış olduğumuz afetten vatandaşlarımızın olumsuz etkilenmemesi adına tüm ekiplerimizle sahadayız” dedi. (Haber merkezi)

Karadeniz patlayacak, Zonguldak yok olacak! Karadeniz patlayacak, Zonguldak yok olacak!

Valiler tecrübelerini öğrencilere aktardı Valiler tecrübelerini öğrencilere aktardı

Belediyeye ateş püskürdü:  Sular lağım kokuyor Belediyeye ateş püskürdü: Sular lağım kokuyor

Ünlü gazeteciden Zonguldak eleştirisi! 100.000 liraya yapılmış! Ünlü gazeteciden Zonguldak eleştirisi! 100.000 liraya yapılmış!

Sözlü tartışma kavgaya dönüştü: Kadın esnafı darp etti! Sözlü tartışma kavgaya dönüştü: Kadın esnafı darp etti!

Editör: Murat Barutçu