Zonguldak Belediye Başkanlığından başkanının talimatıyla basına servis edilen video çekimleri izleyenleri güldürdü, olay halk arasında da “geçmiş yönetimlere saygısızlık” olarak yorumlandı.

Zonguldak’ın yakın tarihini tamamen değiştirerek bundan 20 yıl kadar önce belediye başkanlığı yapan İsmail Eşref’in kaldırdığı ve yerine gezi yolu yaptığı liman kenarını sanki kendilerinin kente kazandırmış olduğu izlenimini veren video görüntülerini “ZONGULDAK’A DEĞER KATIYORUZ-Hemşerilerimizin hizmetine sunduğumuz Sahil- Liman Gezi Yolu ile Zonguldak sahilini bakımsız halinden kurtararak şehrimizin çehresini değiştiren yeni bir sosyal yaşam alanına dönüştürdük” başlığı ile kamuoyuna sunan Zonguldak belediyesinin bu tavrı da halk tarafından “biz kimin ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz” şeklindeki yorumuyla eleştirildi.

Ankaraspor – Nazillispor maçıyla ilgili açıklama: “İncelemeye alınması gerekiyor” Ankaraspor – Nazillispor maçıyla ilgili açıklama: “İncelemeye alınması gerekiyor”

“Şehrimizin çehresini değiştirdik” ifadesi de yine vatandaşlarca palavranın çehresini değiştirdiler, yalana başka bir boyut kazandırdılar” olarak yorumlandı. (Haber: Sermet Aksu)

WhatsApp-Image-2023-09-29-at-11.34.25-gigapixel-standard-scale-4_00xWhatsApp-Image-2023-09-29-at-11.34.25-(1)

WhatsApp-Image-2023-09-29-at-11.34.24

Editör: Murat Barutçu