AK Parti'nin Devrek Belediye Başkan adayı Özcan Ulupınar, 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlere yönelik çalışmalarını hızlandırdı. Seçim kampanyası kapsamında ev ziyaretlerine başlayan Ulupınar, vatandaşlarla birebir temas kurarak projelerini ve hedeflerini paylaşıyor.

Ulupınar, seçim çalışmaları sırasında Devrek halkının desteğini ve katılımını sağlamak amacıyla ev ziyaretlerine önem veriyor. Kendi ifadesiyle, "100 yıl belediyeciliği herşey Devrek için hep beraber, el, ele, gönül, gönüle. Durmak yok yola devam" diyerek halka hitap eden Ulupınar, sevgi ve coşkuyla karşılanıyor.

AK Parti Devrek İlçe mensuplarıyla birlikte gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde, halkın sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri sunan Ulupınar, Devrek'in geleceği için yoğun bir çaba sarf ediyor. Her fırsatta vatandaşların desteğine ve iş birliğine vurgu yapan Ulupınar, 31 Mart'a kadar kapı kapı dolaşacaklarını ve gece gündüz çalışacaklarını belirtiyor.

Ulupınar'ın samimi ve içten yaklaşımı, halk nezdinde olumlu bir yankı buluyor. Ev ziyaretlerinde sıcak sohbetler ve misafirperverliklerle karşılanan Ulupınar, halkın gönlünde taht kurmaya aday olduğunu gösteriyor. WhatsApp-Image-2024-02-22-at-12.10.25

Çocukluk hayalini 63 yaşında gerçekleştirdi! Çocukluk hayalini 63 yaşında gerçekleştirdi!

WhatsApp-Image-2024-02-22-at-12.10.25-(1)

Editör: Fadime Yılmaz Elma