Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil köprüden dereye uçtu. Ambarcık ve Dağeymiri mahallelerini birbirine bağlayan köprüde yaşanan kazada sürücü ile birlikte araçta bulunan 3 kişi yaralandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle otomobilden çıkarılan yaralılar hastaneye kaldırıldı.

KÖPRÜDEN GEÇERKEN KONTROLDEN ÇIKTI

Kaza, Aydın'ın Efeler ilçesinde Ambarcık ve Dağeymiri mahalleleri arasındaki köprüde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, F.Y. yönetimindeki 09 AFE 251 plakalı otomobil, köprüden geçtiği sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıktı. Savrulan araç, köprüden dereye düşerek kaza yaptı.

AYNI ARAÇTAKİ 3 KİŞİ YARALANDI

Kazada otomobil sürücüsü F.Y. ile araçta yolcu olarak bulunan eşi E.Y. ve M.K. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İTFAİYE EKİPLERİ YARALILARI ARAÇTAN ÇIKARDI

Kısa sürede kaza yerine ulaşan Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, dereye düşen otomobilde bulunan yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin müdahalesiyle araçtan çıkarılan 3 yaralı, sağlık görevlilerine teslim edildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Aydın Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücü F.Y., eşi E.Y. ve M.K. hastanede tedavi altına alındı.

Kazanın kesin nedenine ve yaralıların sağlık durumlarına ilişkin ayrıntılı bilgi paylaşılmadı.

Tuğyan'ın yoğun bakımda oynadığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı
Tuğyan'ın yoğun bakımda oynadığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: İHA