Sorgun'da hayatını kaybeden muavin Caner Kuzgun son yolculuğuna uğurlandı Sorgun'da hayatını kaybeden muavin Caner Kuzgun son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Haber - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde meydana gelen trajik otobüs kazasında yaşamını yitiren 12 kişiden üçü, Bahçelievler’de düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Baba Hakan Hasgül, küçük oğlu Eymen Kadir Hasgül ve eşi Züleyha Hasgül için Bahçelievler'deki cenaze namazının ardından dualarla vedalaşıldı. Namaz öncesinde Hasgül ailesinin büyük kızı, anne, baba ve kardeşinin tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Sivas’tan İstanbul’a seyahat ederken Yozgat Sorgun’da meydana gelen otobüs kazasında 12 kişi hayatını kaybetmişti. Bu acı kazada yaşamını yitirenler arasında Bahçelievler’de ikamet eden baba Hakan Hasgül, küçük oğlu Eymen Kadir Hasgül ve eşi Züleyha Hasgül de bulunuyordu. Hasgül Ailesi'nin cenaze namazı Yenibosna Merkez Camii'nde kılındıktan sonra gözyaşı ve dualar eşliğinde Kayabaşı Mezarlığı'na defnedilmek üzere hareket etti. Cenaze namazına, Hasgül ailesinin kızları Sema, Sudenur Hasgül, oğulları Samet Hasgül, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin ve birçok sevenleri katıldı.

Cenaze öncesi, Hasgül ailesinin büyük kızı, anne, baba ve kardeşinin tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı dökerek duygusal bir an yaşadı.

Aile Üyelerinin Hüzünlü Yolculuğu

Aile yakınları ve akrabaları, kaybedilen Hasgül ailesi hakkında Hakan Hasgül'ün Sivas'a arabasıyla gittiğini, ancak dönüşünde uçak bileti bulamadığı için otobüsle dönmeyi tercih ettiğini ifade etti. İHA

369602983_10221596136844940_2418186733679330563_n

AW013740_03

AW013740_01

Yolcu otobüsü şarampole uçtu; 12 ölü, 19 yaralı Yolcu otobüsü şarampole uçtu; 12 ölü, 19 yaralı

Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar

Feci kazada ölenlerin kimlikleri netleşti! Feci kazada ölenlerin kimlikleri netleşti!

Feci kazadan yaralı kurtulan yolcu o anları anlattı! Feci kazadan yaralı kurtulan yolcu o anları anlattı!

Düğün için Sivas’a giden şahıs otobüs kazasında öldü! Düğün için Sivas’a giden şahıs otobüs kazasında öldü!

Editör: Virda Şahin