Yolcu otobüsü şarampole uçtu; 12 ölü, 19 yaralı Yolcu otobüsü şarampole uçtu; 12 ölü, 19 yaralı

Yozgat Haber - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde meydana gelen korkunç kazada, yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 12 vatandaşımız hayatını kaybetti. Kazada yaralananlardan biri olan Cihat Çalışkan, yaşadığı dehşeti şu sözlerle anlattı: "Uykudaydım, bağırma sesleriyle irkildim."

Olay, Sivas'tan İstanbul'a gitmekte olan A.T. yönetimindeki 58 ADA 924 plakalı yolcu otobüsünün, Yozgat'ın Sorgun ilçesi Mükremin Kavşağı yakınlarında kontrolden çıkarak karşı şeride geçmesi sonucu gerçekleşti. Otobüs, ardından şarampole yuvarlanarak 12 kişinin hayatını kaybetmesine ve 20 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Sorgun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan Cihat Çalışkan, yaşadığı dehşet dolu anları anlatarak, "Akdağmadeni'nden bu otobüse bindim. Aniden, orta refüjü aşarak bariyerlere çarptık. Otobüs, ikinci bariyeri aşarak ağaçlara çarptı ve savrulma sonucu yanımdaki yolcu aşağı düştü. Bu savrulma beni de yere serdi. Yanımda genç bir çocuk vardı, ancak bu noktadan sonra etrafta kimseyi göremedim. Olay anında uyuyordum, bağırma sesleriyle irkildim" ifadelerini kullandı. İHA

Feci kazada ölenlerin kimlikleri netleşti! Feci kazada ölenlerin kimlikleri netleşti!

Kaza yapan sürücü alkollü çıktı Kaza yapan sürücü alkollü çıktı

Metroda genç kızı taciz etti! Önceki sapıklıkları ortaya çıktı! Metroda genç kızı taciz etti! Önceki sapıklıkları ortaya çıktı!

Asma’da intihara teşebbüs! Asma’da intihara teşebbüs!

Yuntdağı’nın başpehlivanı Ali Gürbüz oldu Yuntdağı’nın başpehlivanı Ali Gürbüz oldu

AW012581_02

AW012581_03

Editör: Virda Şahin