Kepçeyle kardeşine yaprak sarma yedirdi! Kepçeyle kardeşine yaprak sarma yedirdi!

Edirne Haber - Edirne'nin Çavuşbey Mahallesi'nde otluk alanda yakılan çekyatlar sebebiyle çıkan yangın, kısa sürede büyüdü ve çevredeki ağaçlık alana sıçramaya başladı. Rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan alevleri gören mahalle halkı hemen itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri hızlı bir şekilde müdahale ederek yangını ağaçlık alana sıçramadan kontrol altına aldı.

“Allah zaman zaman böyle doğada kendini hatırlatan şeyleri bize gösteriyor” “Allah zaman zaman böyle doğada kendini hatırlatan şeyleri bize gösteriyor”

18 yaşındaki kızı öldürüp kaza süsü verdi 18 yaşındaki kızı öldürüp kaza süsü verdi

Mahalle halkı ise söndürme çalışmalarına destek vermek için seferber oldu. Dumanların arasına giren cesur vatandaşlar, kazma ve küreklerle alevlere müdahale etti. Mehmet Emin Güneş adlı bir mahalle sakini, yangının hızla yayıldığını görünce hiç tereddüt etmeden küreğini alıp yangın bölgesine koştuğunu ve itfaiye ekipleriyle birlikte yangını söndürmek için çaba harcadıklarını belirtti. Olayın zamanında fark edilmesi ve mahalle halkının hızlı müdahalesi sayesinde daha büyük bir felaket önlendi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma ise devam ediyor. İHA

"Seçim kazanmam için bir siyasi partinin adayı olmam gerekmiyor" "Seçim kazanmam için bir siyasi partinin adayı olmam gerekmiyor"

Kadınlar kış için hazırlığa başladı Kadınlar kış için hazırlığa başladı

AW948639_02

AW948639_05

AW948639_06

AW948639_03

Editör: Virda Şahin