“Allah zaman zaman böyle doğada kendini hatırlatan şeyleri bize gösteriyor” “Allah zaman zaman böyle doğada kendini hatırlatan şeyleri bize gösteriyor”

Edirne Haber - Edirne'de aile mesleği olan kepçe ve hafriyat işine devam eden 26 yaşındaki Tayfun Fidan, iş makinesindeki ustalığını farklı bir şekilde gösterdi. Bugüne kadar çeşitli iddialarla kepçeyi kullanarak başarılar elde eden Fidan, bu kez kardeşiyle yeni bir iddiaya girişti. Öğle yemeğinde yaprak sarması yiyen Tayfun Fidan, kepçenin ucuna bağladığı bir çatal ile yaprak sarmasını kardeşi Tarık Fidan'a yedirdi.

 

"Seçim kazanmam için bir siyasi partinin adayı olmam gerekmiyor" "Seçim kazanmam için bir siyasi partinin adayı olmam gerekmiyor"

Gösteri sonrasında Tarık Fidan, "Ağabeyimle iddiaya girdik ve çatal ile yaprak sarmasını yedirerek iddiayı kaybettik. Sağlık olsun" şeklinde konuştu.

Rafting ile stres attılar Rafting ile stres attılar

Kepçe operatörü Tayfun Fidan daha önce değişik denemeler yaptığını belirterek, "Bu ilk denemem değil. Daha önce kepçe ağzı ile çakmak yakma iddiasını da başarıyla gerçekleştirmiştim. Denemelere devam edeceğiz" dedi. İHA

Kadınlar kış için hazırlığa başladı Kadınlar kış için hazırlığa başladı

Van Gölü kurumaya devam ediyor Van Gölü kurumaya devam ediyor

AW000013_04

AW000013_02

AW000013_03

Editör: Virda Şahin