Van Gölü kurumaya devam ediyor Van Gölü kurumaya devam ediyor

Düzce Haber –  Düzce'de geleneksel imece usulü ile kış hazırlıkları hız kesmeden sürüyor. Yaz aylarının dolu dolu geçtiği bölgede, kadınlar kış için önemli hazırlıklara başladı. Bahçe içinde oluşturulan alanda bir araya gelen kadınlar, kışlık yufkaları imece usulüyle yapıyor ve ocak üzerinde kurutuyor.

Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, bu güzel geleneği yaşatan kadınları ziyaret ederek kolaylık diledi. Kadınlarla sohbet eden Milletvekili Öztürk, "Kışa yufkalar hazırlanıyor. Allah bereketli eylesin" diyerek desteklerini sundu.

 

Kedi sıcak havadan, parti binasına sığındı Kedi sıcak havadan, parti binasına sığındı

Kadınlar, kış aylarında ekmek veya börek olarak tükettikleri kurutulmuş yufkaların ev yapımı olduğunu ve bu yufkalarla pişirilen böreklerin sofralara ayrı bir lezzet kattığını ifade etti. İHA

Karabük İl Emniyet Müdürü yeni kararnameyle belli oldu! Karabük İl Emniyet Müdürü yeni kararnameyle belli oldu!

İngiliz gelin aşkı için mesleğini bırakıp hayvancılık yapmaya başladı! İngiliz gelin aşkı için mesleğini bırakıp hayvancılık yapmaya başladı!

Araf Hayvancılık;  Yenilikçi Teknolojilerle Türkiye'nin Tavukçuluk Sektöründe Lider… Araf Hayvancılık;  Yenilikçi Teknolojilerle Türkiye'nin Tavukçuluk Sektöründe Lider…

AW948708_02

Editör: Virda Şahin