Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafında 2023 yılı faaliyetlerinin değerlendirildiği ve 2024 yılı program ve hedeflerinin belirlendiği toplantı Orman Bölge Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında konuşma yapan Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu “Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde meydana gelen depremde ülke olarak birlik ve beraberlik ruhu ile

Avcı’dan maden işçisi için taziye mesajı Avcı’dan maden işçisi için taziye mesajı

asrın felaketini asrın dayanışmasıyla tarihi sınavı başarıyla verdik. Yaralarımızı birlikte sardık. Allah devletimize bir daha böyle afetler yaşatmasın. Deprem şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Miraç geceniz mübarek olsun. Aileniz  ve sevdiklerinizle nice kandillere ermenizi yüce Allah’tan niyaz ediyorum” diyerek şunları söyledi:

“23-26 Ocak 2024 tarihleri arasında Antalya İlinde gerçekleşen Orman Genel Müdürlüğü 2023 Yılı Değerlendirme Toplantısında kendimizi check etme fırsatı bulduk.

Yaşanılan bunca olumsuzluklara rağmen programlarımızın tamamını gerçekleştirmenin haklı gururuyla gösterdiğimiz özverili çalışmalardan ötürü hepinize teşekkür ediyorum. 2024 yılında da durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Yaptığınız tüm ormancılık faaliyetlerinde özellikle arazide karşılaştığınız sorunları mutlaka sorun beraber çözüm üretelim. Bilgi güçtür. Kişiye güç katar. Yürütülen tüm ormancılık çalışmalarımız mevzuata uygun olarak yerine getirilecektir. Teknik ormancılık çalışmalarımızdan asla taviz vermeyeceğiz. Mevsim koşullarından dolayı arazi çalışmalarımız şu an azaldı. 2023 yılında yaptığımız hataları ve eksiklikleri tespit edip 2024 yılında daha dikkatli ve özenli çalışacağız”

Bayraktaroğlu, Ormancılık çalışmalarının hızlı ve kontrollü şekilde yapılmasını, birlik beraberlik içinde yürütülen çalışmaların başarıyı getirdiğini ve ekip ruhu ile işimize heyecanla sahip çıkmamız gerektiğini belirtti.

Bölge Müdürü Bayraktaroğlu herkesin yeteneğinden azami ölçüde faydalanılmasının da önemine  de değinerek, “Ortak bir amacı başarmak ve ormanları yarınlara en sağlıklı şekilde taşımak için ekip olarak güzel işlere imza atacağız. Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Şube Müdürlükleri bazında yapılan değerlendirmelerin ardından toplantı sona erdi.

Toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Pınar, Necmettin Aşçi ve Mehmet Ali Deniz ile Şube ve İşletme Müdürleri katıldı. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2024-02-07-at-08.33.42

Editör: Murat Barutçu