Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin üzerinden tam 1 yıl geçti, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu beraberinde eşi Güney Hacıbektaşoğlu, ilçelerde, kaymakamlar ve daire müdürleri depremzede aileler ile bir araya gelinde, evlerinde ziyaret edildi.

Muammer Avcı: Zonguldak -  Filyos arası 16 dakikaya inecek Muammer Avcı: Zonguldak - Filyos arası 16 dakikaya inecek

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, ‘Yitirdiğimiz canları ve onların geriye kalan ailelerini her zaman hatırlayacak ve onlar için elimizden geleni yapacağız’ dedi.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu beraberinde eşi Güney Hacıbektaşoğlu, asrın felaketinin yıl dönümü olan bu anlamlı günde, depremde evleri yıkılan, anne ve babalarını kaybettikten sonra Adıyaman'dan gelerek İlimize yerleşen ve öğretim hayatlarına devam eden  Ferger kardeşleri evlerinde ziyaret ettiler. 

Vali  Hacıbektaşoğlu, acı günlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulunarak  "Bu güzel evlatlarımıza bir kez daha başsağlığı diliyorum. Enkaz altından çıkarıldıktan sonra İlimize gelen 2 evladımıza da tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Zor günlerde yaralarımızı birlikte sardık, bundan sonra da tüm kurumlarımızla yanlarında olacağız" dedi.

Yüzyılın felaketi olarak tarihe geçen Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yıl dönümünde Zonguldak yeniden tek yürek oldu. Depremlerden etkilenen ve İlimizde yeni bir hayat kuran depremzede aileler ile bir araya gelindi, evlerinde ziyaret edildi. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2024-02-07-at-08.33.32

WhatsApp-Image-2024-02-07-at-08.33.32-(2)

WhatsApp-Image-2024-02-07-at-08.33.32-(3)

Editör: Murat Barutçu