Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, “Eğitim İş sendikasının Zonguldak şubesine il kongresi sürecini demokratik işleyişe uygun yürütmediği için kayyum atandı” dedi.

Eğitim İş karakolda doğru söyler mahkemede şaşar sözünün tam karşılığıdır diyen Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, açıklamasına şöyle devam etti:

EĞİTİM İŞ’TE SULAR DURULMUYOR!

31. Dönem POMEM Ön Başvuru Sonuçları açıklandı! İşte sınav sonuçları... 31. Dönem POMEM Ön Başvuru Sonuçları açıklandı! İşte sınav sonuçları...

“EĞİTİM İŞ te neler oluyor? Eğitim İş dışarıya demokrat içeriye faşist bir yapımı. Demokrasi düşünce özgürlüğü kişi hak ve görevleri, kadın hakları, emek, hak, hukuk gibi konularda demokrasi havarisi kesilen Eğitim İş’te sular durulmuyor. Daha önce PKK’nın uzantısı HDP ye isyan eden Diyarbakır annelerini destekleyen üyelerini;  ihraç eden Eğitim İş sendikasının Zonguldak şubesine il kongresi sürecini demokratik işleyişe uygun yürütmediği için kayyum atandı.

EĞİTİM İŞ KARAKOLDA DOĞRU SÖYLER MAHKEMEDE ŞAŞAR SÖZÜNÜN TAM KARŞILIĞIDIR

Yaptığı tüm eylem ve söylemleri bir algı operasyonu gibi düşünüp uygulayan eğitim iş kendi kazdığı çukura düştü. Bazı üyelerini saf dışı bırakmak amacıyla yaptığı kurnazlıklar eğitim işin başına bela oldu. Daha önce Türk Eğitim Sen Başkanı Şahin Ören’e yapmadığı davranışlar yüzünden basın açıklaması yoluyla algı operasyonu yapan Eğitim İş yönetimi hak ettiğini bulmuştur. Yine maaş promosyonu süreçlerinde tüm sendikaların olduğu platformlardaki çalışmalara ortak olduğu ve karar süreçlerinde evet dediği halde öğretmen odaların da ve alanlarda alınan ortak kararlara uymayarak ortak yürüdüğü sendika başkanı arkadaşlarını satan Eğitim İş başkanının da maskesi düşmüştür. Eğitim iş karakolda doğru söyler mahkemede şaşar sözünün tam karşılığıdır.

Sendikasındaki basit bir kongre sürecini yürütemeyen Eğitim İş koskoca Zonguldak ilinin eğitim problemlerini nasıl yürütecektir.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Seçkin