Kocaeli Haber - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde trafikte çıkan kavgada araçtan inen şahıslar hem kavga ettikleri sürücüyü darp etti, hem de sopayla otomobilin camlarını kırdı. O anlar saniye saniye vatandaş kamerasına yansıdı.

Olay, Cedit Mahallesi Gazanfer Bilge Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki iki araçta bulunanlar bilinmeyen bir sebeple tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle ismi öğrenilemeyen kişiler araçtan ellerinde sopayla indi. Şahıslar, tartıştıkları sürücünün otomobiline zarar verdi. Elinde sopa bulunan bir şahıs, otomobilin camlarını kırdı, bu sırada diğer kişiler ise sürücüyü hırpaladı. Öfkeli şahıslar, otomobildeki kişiyi araçtan indirerek darp etti. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Görüntüyü çeken kişinin, "Vurmayın, yeter. Çocuk var, aile var" dediği duyuldu. Olay sırasında otomobilde sürücünün ailesinin de bulunduğu öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Şahıslar gözaltına alındı. İHA

AW893073_06

AW893073_07

AW893073_03

AW893073_04

AW893073_05

AW893073_01

AW893073_02

Prof. Dr. Y. Birol Saygı yaz ayında zayıflamak için önemli ipuçları verdi Prof. Dr. Y. Birol Saygı yaz ayında zayıflamak için önemli ipuçları verdi

Ereğli'de feci kaza: Kontrolden çıkan araç takla attı! Ereğli'de feci kaza: Kontrolden çıkan araç takla attı!

Depremden sonra Almanya’ya yerleşen anne ve iki kızı evlerinde ölü bulundu Depremden sonra Almanya’ya yerleşen anne ve iki kızı evlerinde ölü bulundu

Dev balığı yakalayınca deliye döndüler: “Kocaman, bu canavar” Dev balığı yakalayınca deliye döndüler: “Kocaman, bu canavar”

2. Ligde Play-Off eşleşmeleri belli oldu 2. Ligde Play-Off eşleşmeleri belli oldu

Editör: Virda Şahin