Zonguldak'ta annesi ve anneannesini baltayla öldürdükten sonra ceset parçalarını camdan dışarıya atan Rabia Çataklı ifadesinde, "Mehdi olduğumu hissettim. Onların şeytan olduğu ve öldürmem gerektiği söylendi" derken, olayın ardından kahreden bir detay ortaya çıktı. Psikolojik tedavi gören kızı tarafından vahşice katledilen anne Şeyda Çataklı'nın kızının hastalığını gizlemeye çalıştığı ve hastaneye yatmasına engel olduğu öğrenildi.

Haberler.com haber sitesinde verilen bilgilere göre Zonguldak'ta annesi ve anneannesini baltayla vahşice katleden Rabia Çataklı'nın ifadesinde, "Mehdi olduğumu hissettim. Onların şeytan olduğu ve öldürmem gerektiği söylendi." dediği belirtilirken, Türkiye'nin gündemine oturan olaydan sonra kahreden bir detay ortaya çıktı. Psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen kızı tarafından öldürülen anne Şeyda Çataklı'nın kızının hastalığını gizlemeye çalıştığı ve hastaneye yatmasına engel olduğu öğrenildi.

Türkiye'nin konuştuğu baltalı cinayette kahreden detay! Cesedi 110 parçaya ayrılan kadın kızının hastalığını gizlemeye çalışmış

KIZININ HASTALIĞINI GİZLEMEYE ÇALIŞMIŞ

Olayın ardından kahreden bir detay ortaya çıktı. 5 yıl önce Almanya'ya gelin giden Rabia Çataklı'nın evli kaldığı sürede, kocası ve ailesi tarafından tedavi ettirilmeye çalışıldığı hastalandığı zamanlarda saldırgan tavırlar sergilediği öğrenildi. 1 yıl kadar süren evliliğinden sonra memleketine dönen Çataklı'nın komşuları annesi Şeyda Çataklı'nın kızının hastalığını gizlemeye çalıştığını ve hastaneye yatırılmasına karşı çıktığını öne sürdü. Komşuları, normal zamanlarda Çataklı'nın sessiz, içine kapanık ve kendi halinde olduğunu belirtti.  (Haber merkezi)

Vali yemeğinde skandal! Salonu terk ettiler! Vali yemeğinde skandal! Salonu terk ettiler!

Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı

TTK’da son durum!  Başvurular ne zaman başlayacak? TTK’da son durum! Başvurular ne zaman başlayacak?

Dairede doğal gaz patlaması! Dairede doğal gaz patlaması!

Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış! Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış!

Perşembe ışıklı kavşakta ışık ihlali kaza getirdi Perşembe ışıklı kavşakta ışık ihlali kaza getirdi

Editör: Murat Barutçu