Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalanan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO)’nın proje okulu olan Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi (ZMTAL) yardım çağrılarına duyarsız kalmadı.

Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi  öğretmen ve öğrencileri, deprem bölgesinde bulunan depremzede vatandaşlarımızın istifade etmeleri maksadı ile Odun Sobası üretimine başladı. Sobaların üretimi için gerekli  olan malzemeler Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tedarik edildi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir yaptığı  açıklamada, ‘’ Proje okulumuz olan Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğretmen ve öğrencilerimiz depremzede vatandaşlarımız için  soba yaparak  yardımda bulunmak istediler. Biz de Oda yönetimi olarak kendilerine malzeme desteği verdik.  Duyarlı davranışları için kendilerine teşekkür ediyorum.  Bu zor günleri dayanışma içerisinde aşacağız’’ dedi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Murat Barutçu