Zonguldak Haber - "Allah bunlara fırsat vermesin”
Tüm İşçi Emekliler Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına cevap vererek, “Allah bunlara fırsat vermesin” dedi.
Tüm İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına cevap verdi. 
Sarıoğlu’nun açıklamaları şu şekilde: 
“Zonguldak'ta 165 bin emekli yaşıyor. 165 bin de ailesi var. Yani üç yüz elli bin kişi yapar. Onun dışında işsizliği, çalışanı Zonguldak yüz binlerce insan var. Ne demek bu? Demek ki ana muhalefet lideri güveniniz olmamış, millet de gelmemiş. İkisi, köylüsü, emeklisi, çalışmayanı, kadını, erkeğe, meselesine hâkim olsaydı bugün millet orada olurdu. Artık PKK'yla HDP'yle iş birliği yaptığını Türkiye'de bilmeyen yok. Ben bir emekliyim. Yirmi beş sene yer altında kazdım. Memleketimi, milletimi, bayrağımı düşünüyorum. Şartlar her türlü riski alıyorum. İddia ediyorum. Allah bunlara fırsat vermesin diyorum. Şunu diyemedi ya. Ben PKK'ya da HDP'ye de karşıyım diyemedim. Neden diyemedi? Niçin diyemedi? Niye korktu milletini, devletini, bayrağını seven memleketi, milleti, devleti için ölecek liderlere ihtiyaç var. Her gün değişik insanları yanına alarak, yalanlarla, dolanlarla bu milleti kandıracaklarını zannediyorlar. Böyle bir dünya yok. Biz lüzumsuz dayısının tavizleri gerçekleri istiyoruz. Ilk önce şunu diyoruz. Vatan, millet, devlet, bayrak diyoruz. Ya niye demiyorsun? Ana muhalefetin liderisin ya. Ben PKK'ya karşıyım. Ben HDP'ye karşıyım. HDP PKK'nın uzantısıdır Niye diyemiyorsun? Onun için şimdilik bu kadar açıklama yapıyorum. Üç gün sonra yeniden bir açıklama yapacağım. Bütün emekçileri de davet edeceğim. Bütün milletleri de davet edeceğim. O işçi heykelini orada bir açıklama yapacağım.” 
Haber: Sertaç ÖZDEMİR

Çaycuma’da yangın! 1 kişi mahsur kaldı Çaycuma’da yangın! 1 kişi mahsur kaldı

Zonguldak'ta " Arabesk" konseri Zonguldak'ta " Arabesk" konseri

Ereğli'de kaza çocuğa araba çarptı! Ereğli'de kaza çocuğa araba çarptı!

Cadde ortasında birbirlerine girdiler Cadde ortasında birbirlerine girdiler

Bakan Kurum’dan Zonguldaklı madencilere övgü dolu sözler Bakan Kurum’dan Zonguldaklı madencilere övgü dolu sözler

Editör: Virda Şahin