Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum merkezüssü Kahramanmaraş olan ve çok sayıda ili etkileyen asrın felaketinde gösterdikleri üstün performansla enkazdan çok sayıda canı kurtaran madencilerle ilgili konuştu. Kurum, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak, Zonguldaklı madencilerin önemine değindi.

Çavuşoğlu Sanayi Sitesi Esnafı Kentsel Dönüşüm Toplantısı’nda konuşan Bakan Murat Kurum, “Kıymetli kardeşlerim, sizleri sizlerin şahsında Kartallı kardeşlerimiz, İstanbullu hemşehrilerimi sevgiyle, saygıyla muhabbetle selamlıyorum. Sözlerimin hemen başında alın teriyle, emeğiyle evine ekmek götüren sizlerin tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Günü'nü gönülden tebrik ediyorum, bayramınızı tebrik ediyorum. Allah sizden razı olsun. Bugün herkes tatil yapar, işçi kardeşlerimiz çalışır. Afetzede kardeşlerimize evleri yetiştirebilmek için işçi kardeşlerimiz borçludur. Afet olur, Zonguldak'taki madendeki kardeşlerim, işçilerimiz enkaz altında kardeşimizi kurtarmak için deprem bölgesine koşar. İşte kardeşlerimiz böyle büyük ödüllü böyle devletini, ülkesini, milletini seven insanlarımız. O yüzden tüm işçi kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun diyorum.” dedi. 

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

İntihar edeceğini söyleyip yardımına giden öğretmen eşini öldürdü İntihar edeceğini söyleyip yardımına giden öğretmen eşini öldürdü

Editör: Murat Barutçu