AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Karadeniz doğal gazının hane faturalarına yansıdığını ve faturaların 0 lira geldiğine dikkat çekerek, “Yüzyıl başında kömür üretimi ile enerji üssü durumuna gelen Zonguldak, Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılında yine büyük bir görev üstlendi. Karadeniz’den Filyos’a uzanan bu rüya 81 ili kapsayarak büyüdü. Ve Cumhurbaşkanımızın uhdesinde vatandaşa dokunan bir hizmet olarak faturalara yansıtıldı. Vatandaşlarımız özellikle sosyal medyadan sıfır lira gelen faturalarını paylaşarak memnuniyetini dile getiriyor. Ve milli servetimiz vatandaşımızın cebine direkt olarak katkı sağlıyor.” İfadelerini kullandı.

Dere ıslah ve düzenleme çalışması sürüyor Dere ıslah ve düzenleme çalışması sürüyor

İl Başkanı Çağlayan eski Türkiye’nin prangalarını kırdığını belirterek, “Azim ve kararlılıkla yürüdüğümüz bu yolda eski Türkiye’nin prangalarını kırıyoruz. Vesayet odaklarının zincirlediği, mühürlendiği milletimizin zenginliklerini yine milletimize geri kazandırıyoruz. Hizmet üretiyoruz. Filyos’ta Abdülhamit Han’ın rüyasını gerçekleştirirken terörden temizlediğimiz Gabar’da ise petrol çıkartıyoruz. Milletin hizmetkarı olmaya devam ediyoruz. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Söz uçar eser kalır” dedi.

“VATANDAŞIN CEBİNE DİREKT KATKI”

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, doğal gaz faturalarının 0 Lira gelmesinin vatandaş kanadında yarattığı memnuniyete dikkat çekerek, “Türkiye Yüzyılı’na büyük kazanımlar ile başlangıç yapıyoruz. Karadeniz’de bulunan doğalgaz dünyada benzeri olmayan bir zaman aralığında karaya çıkarıldı. 710 milyar metreküp doğalgaz rezervimiz şuan kullanıma sunuldu. Bu miktar Türkiye'de ki tüm konutların kullandığı gazı 35 yıl süreyle karşılıyor. Bu büyük kazanımda şehrimiz Zonguldak ise başrolü aldı. Yüzyıl başında kömür üretimi ile enerji üssü durumuna gelen Zonguldak, Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılında yine büyük bir görev üstlendi. Karadeniz’den Filyos’a uzanan bu rüya 81 ili kapsayarak büyüdü. Ve Cumhurbaşkanımızın uhdesinde vatandaşa dokunan bir hizmet olarak faturalara yansıtıldı. Vatandaşlarımız özellikle sosyal medyadan sıfır lira gelen faturalarını paylaşarak memnuniyetini dile getiriyor. Ve milli servetimiz vatandaşımızın cebine direkt olarak katkı sağlıyor. Yaklaşık 40 milyon vatandaşımızın parası cebinde kalacak. Öte yandan Cumhurbaşkanımız Gabar’da yine petrol bulunduğu müjdesini verdi. Burada ki rezervimiz ise 1 Milyar varil olarak açıklandı. Azim ve kararlılıkla yürüdüğümüz bu yolda eski Türkiye’nin prangalarını kırıyoruz. Vesayet odaklarının zincirlediği, mühürlendiği milletimizin zenginliklerini yine milletimize geri kazandırıyoruz. Hizmet üretiyoruz. Filyos’ta Abdülhamit Han’ın rüyasını gerçekleştirirken terörden temizlediğimiz Gabar’da ise petrol çıkartıyoruz. Milletin hizmetkârı olmaya devam ediyoruz. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Söz uçar eser kalır” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-05-08-at-10.30.53

Editör: Murat Barutçu