Devrek Aksu Köyü Muhtarı Mehmet Ergirdi yazılı bir basın açıklaması yaparak bazı anlaşmazlıklar konusundaki görüşlerini kamuoyuna aktardı.

İl Genel Meclisi üyesi İ. B’yi de suçladığı açıklamasında Muhtar Ergirdi şu görüşlerine yer verdi:

      “10.07.2023 günü açıklanacakken.09.07.2023 günü Devrek ve çevresinde yaşanan Sel afeti nedeniyle ertelenen basın açıklamasıdır

Ortaokul öğrencisinden geleceği yönlendiren icat Ortaokul öğrencisinden geleceği yönlendiren icat

      Aksu köyü gurup yollarımızın ve 4118 yaşındaki tabiat anıtının bulunduğu Bölüklü yaylasına da ulaşımı sağlayan Güney mahalle yolumuzun bakım ve onarımı;

      Yerel halkın istifadesi (Eğerci ve köyleri) EKOTURİZM 'e de katkı sunması açısından potansiyeli yüksek Aksu yaylası YAZ şenliği yapılması;

      İnternet altyapısıyla ilgili sorunlarımızın giderilmesi hususunda gerek yurtdışından gerek yurtiçinden köyümüze gelen vatandaşlarımızın taleplerini resmi kurumlarımız ve ilgili birimlerden destek ve istişarelerine başvurduğumuz DEVREK il genel meclisi üyesi İ.B taleplerimize tatmin edici yanıtlar vermek yerine mekan ve siyasi gücüne güvenerek KABA, DESPOT söylemlerle cevap vermiş, seslerin dışarıdan da duyulmasıyla üstünlük sağlama amaçlı aynı söylemlerle hakaretlerini sürdürmüştür.

     Sebeplerini tahmin ediyorum, lakin kendilerine müracaatım bireysel değil muhtarlığımız adınadır. Muhtarlar köyünde devletin temsilcileridir. Şahsıma yapılan bu saygısızlık temsil ettiğim köyüme ve yöreme yapılmış kabul edilmesi mümkün değildir.

     Ayrıca ek belgede belirtilen 20 ad.500x6000 Koige borular tarafımızca teslim alınmamış imza ve mühür şahsıma ve muhtarlığımıza ait değildir.

       Konunun muhatapları köyüme ve köylüme açıklama ve hizmet borçludur.

       Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

(Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2023-08-24-at-12.52.04WhatsApp-Image-2023-08-24-at-12.51.55

Zonguldak Belediyesi açıkladı:  Skandal etkinlik yapılmayacak! Zonguldak Belediyesi açıkladı: Skandal etkinlik yapılmayacak!

Melih Gökçek’ten Selim Alan’a eleştiri! “Rezalete nasıl sponsor oldunuz!” Melih Gökçek’ten Selim Alan’a eleştiri! “Rezalete nasıl sponsor oldunuz!”

AVM’de kavga yaralılar var! AVM’de kavga yaralılar var!

Kurşun yağdırmıştı! Tutuklandı! Kurşun yağdırmıştı! Tutuklandı!

Yarım net yapan aday bile üniversiteli oldu Yarım net yapan aday bile üniversiteli oldu

Editör: Murat Barutçu