Düzce Belediyesi'nde 2024-2025 Toplu İş Sözleşmesi İlk Oturumu Tamamlandı Düzce Belediyesi'nde 2024-2025 Toplu İş Sözleşmesi İlk Oturumu Tamamlandı

AW084029_07

Mersin Haber - Mersin'in Erdemli ilçesinde hastanenin karşısında beton mikserinin ezdiği motosikletli hayatını kaybetti. Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, polisin uyarısına rağmen vatandaşların merakla olay yerini izlemesi dikkat çekti.

Kaza, ilçeye bağlı Akdeniz Mahallesi'nde çevre yolu olarak geçen Yavuz Sultan Selim Bulvarı Erdemli Devlet Hastanesi karşısındaki kavşakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, çevre yolundan seyir halinde olan Erdal G. idaresindeki 33 EBS 40 plakalı beton mikseri, önüne geçen Yunus Kurt yönetimindeki 33 ACE 616 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın ardından motosikletten düşen sürücü beton mikserinin altında kaldı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, mikserin altında kalan Kurt'un hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde savcının inceleme yapmasının ardından motosiklet sürücüsünün cansız bedeni mikserin altından çıkartılarak cenaze aracıyla morga götürüldü. Kaza nedeniyle şok geçiren sürücü ise polis tarafından gözaltına alındı. Kaza sonrası çevreye toplanan vatandaşlar olay yerini polisin uyarısına rağmen film izler gibi izledi.

Öte yandan, kaza anı çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde motosikletin mikserin önünde seyrettiği, çarpma ile birlikte düşüp altında kaldığı anlar yer aldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. İHA

AW084029_08

AW084029_06

“TÜİK Çocuk” hizmete girdi “TÜİK Çocuk” hizmete girdi

AW084029_02

AW084029_05

AW084029_01

AW084029_10

AW084029_09

Kuvvetli fırtına Kastamonu'yu vuracak! Kuvvetli fırtına Kastamonu'yu vuracak!

Metruk binadaki yangında, otomobiller kül oluyordu Metruk binadaki yangında, otomobiller kül oluyordu

Şeker pancarı tarlada kaldı, çiftçiler çözüm istiyor! Şeker pancarı tarlada kaldı, çiftçiler çözüm istiyor!

1994 Mezunları, Sınıf Öğretmenleri Reyhan Güngör ile 30 Yıl Sonra Bir Araya Geldi 1994 Mezunları, Sınıf Öğretmenleri Reyhan Güngör ile 30 Yıl Sonra Bir Araya Geldi

Üç çocuk annesi, hafriyat kamyonunun altında kalarak can verdi! Üç çocuk annesi, hafriyat kamyonunun altında kalarak can verdi!

Zonguldak'ta madenciler isyanda! Haklarını arıyorlar Zonguldak'ta madenciler isyanda! Haklarını arıyorlar

Batan gemiden, iki mürettebata daha ulaşılmıştı, kimlikleri tespit edildi! Batan gemiden, iki mürettebata daha ulaşılmıştı, kimlikleri tespit edildi!

Eğitime saygı duruşu: Devrek’te öğretmenler günü coşkusu Eğitime saygı duruşu: Devrek’te öğretmenler günü coşkusu

Sosyal medya fenomeni meğerse torbacıymış! Sosyal medya fenomeni meğerse torbacıymış!

Deniz Yavuzyılmaz “Kafkametler”i meclise taşıdı! İhmal mi var? Deniz Yavuzyılmaz “Kafkametler”i meclise taşıdı! İhmal mi var?

 

Editör: Virda Şahin