Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, “Hoca sağken hocaya karşı çıkanların bize yola dair nasihatte bulunmaları, akıl vermeleri mümkün değildir” dedi.

Milli Görüşle ilgili, Saadet Partisinin yürüdüğü yolla ilgili kimse bize ahkam kesmesin diyen Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol:

YOLDAN AYRILANLARIN BİZE YOLA DAİR AKIL VERMELERİ MÜMKÜN DEĞİL

“Saadet Partisi rahmetli Erbakan Hocamızın yolundan bir minim sapmadan çalışmalarını yürütüyor. Erbakan Hocamız Saadet Partisi genel başkanı iken vefat etti. “Kim ki Saadet Partisi haricinde herhangi bir yerde Bende Milli Görüşçüyüm derse parlarçoya benzer” sözü hocamızın kulaklarındadır. Fazilet Partisi kapatılıp Saadet Partisi kuruldu Fazilet Partisinden ayrılanların Ak Partinin kurulduğu dönemde hocaya rağmen hareketi bölenlerin, yoldan ayrılanların, hoca sağken hocaya karşı çıkanların bize yola dair nasihatte bulunmaları, akıl vermeleri mümkün değildir. Biz yoldayız.

SAADET PARTİSİ ÜLKE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLACAK

Biz Saadet Partisi olarak 2001 yılından bu zamana 22 yıldır tek başımıza seçimlere giriyoruz. Her yapılan seçimde Türkiye’nin her bölgesinde aday gösterdik ve bir kuruş seçim yardımı almadan kendi ana sütünden beslenerek teşkilatların öz varlığıyla bu çalışmaları yürüttük. Bu nedenle kimse bize Milli Görüşle ilgili, Saadet Partisinin yürüdüğü yolla ilgili bize ahkam kesmesine, akıl vermesine, izahat yapmasına gerek yok biz yolun inceliklerini gayet iyi biliyoruz ve yıllardır bu yolda yürüyoruz. Biz burada genel başkanımızın önderliğinde çok önemli bir çalışmaya imza atıyoruz ve bu çalışma neticesinde hükümet ortağı olacağız. Saadet Partisi ülke yönetiminde söz sahibi olacaktır.

GENEL MERKEZLERİMİZDEN GELECEK TALİMATLARI BEKLİYORUZ

Milletvekilliği seçimlerine Millet İttifakı nasıl girecek konusunda seçim komisyonu kuruldu. 6 partinin seçimden sorumlu genel başkan yardımcıları 4 toplantı yaptılar ve bir çalışma yürütülüyor. Hangi ilde hangi modeli uygularsak, nasıl bir liste oluşturursak, nerede ortak liste yaparız nerede ittifakın içerisinde ayrı bir liste oluşturup kendi logosuyla girer diye çalışmalar yürütülüyor. Çalışma nihai şekle geldiğinde genel başbakanlarımızın önüne gelecek ve genel başkanlarımız bu çalışmayı onaylayacak. Seçim takvimi süresince bizler başvurularımızı yapacağız. Zonguldak’la ilgili şuanda genel merkezlerimizden talimatlar bekliyoruz. Bu konuda açıklamalar günü gelince yapılacak” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Seçkin