Parti binasında düzenlenen bayramlaşma programına, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Ümit Uzun, Kamu Sen İl Başkanı Şahin Ören, Kamu Sen’e bağlı sendikaların şube başkanları,  bazı ilçe başkanları, partililer  katıldı.

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk bayramlaşma programında yaptığı konuşmada,  “Cenabı Allah'a şükürler olsun ki yine bütün teşkilatımızda bir bayramda beraberiz. İki bayram arasında iki öz kardeşimizi kaybettik. Allah mekanlarını cennet cennet eylesin. Allah rahmet eylesin. Bize bizden başka kardeş yok dedik” diyerek şunları söyledi:

“Bizim Türkiye'den başka dostumuz yok dedik. Bu sebeple bir olup, beraber olup Türkiye Cumhuriyeti için, Zonguldak'ımız için çalışacağız, başaracağız. Milliyetçi Hareket Liderimizin dediği gibi önce devletim, milletim, sonra partim ve ben anlayışıyla giden ve bu ülküde ilerleyen, bu şiarda ilerleyen bir teşkilattır. Bizim teşkilatımızdan, bu doktirinimizden başka hiçbir şeyimiz yok. Bize tek lazım olan lidere sadakat ve Başbuğumuzun izinde liderimizin emrinde gitmektir. Bütün Türk İslam aleminin, Zonguldak'ımızın Kurban Bayramı'nı tekrar kutluyorum”

Elvanpazarcık Belediye Başkanı Ümit Uzun da, “Çok eskiden  beri babamızdan dedemizden bir şeyler öğrendik. Memur için partimizin  bayrağı altına giremedik. Mart seçimlerinde iki belediye başkanı aldık. Zonguldak’ın en genç belediye başkanı olduk. Milletimiz konuşurken, MHP Belediye Başkanı diye söylemler bizi onurlandırdı. Ben çok haz alıyorum bu partide olmaktan.  Ben sizleri tanımazsam, sizler beni belediye başkanı olduğum için tanıyorsunuz. İlerleyen yıllarda daha güçlü olacağız. Her gün çevre köylerden insanlar geliyor benim hoşuma gidiyor. İnşallah bu güzel yürüyüş bizi 2028-2029 yılında daha da büyütecek diyorum hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.

Mhp Bayramlaşma 2024 2

Mhp Bayramlaşma 2024 1

CHP’de kongre heyecanı: Yeni başkan belli oluyor CHP’de kongre heyecanı: Yeni başkan belli oluyor

Mhp Bayramlaşma 2024 3

Muhabir: Ersen Berk Çelik