15 işçi mühendisin eşine tecavüz etmiş! 15 işçi mühendisin eşine tecavüz etmiş!

Kastamonu Haber –  Kastamonu'da 4 yıl önce inşaat şirketi adı altında gerçekleştirdikleri dolandırıcılıkla 110 kişiyi mağdur eden ve yaklaşık 3 milyon TL vurgun yapan şüpheliler, saklandıkları yerlerde yakalanarak adliyeye sevk edildi.

2017-2019 yılları arasında Kastamonu'da bir inşaat şirketi adı altında mimarlık şirketine yaptırdıkları bir projeyle aynı daireleri farklı kişilere satan şüpheliler, mağdurların şikayetleri sonucu takibe alındı. Ancak vurgunun ortaya çıkmasıyla şüpheliler, firar etmişti.

 

Hakkımızı helal etmiyoruz Hakkımızı helal etmiyoruz

Balık tutarken denize düşen şahıs hayatı kaybetti Balık tutarken denize düşen şahıs hayatı kaybetti

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen nitelikli dolandırıcılık soruşturması kapsamında şirket yetkilisi F.F., 3 yıldır firari olarak arananlar arasındaydı ve Kuzeykent Mahallesi'nde terk edilmiş bir binada gizleniyordu. Polis, uzun süren takibin ardından F.F.'yi bu adreste yakaladı. Diğer şirket ortağı S.G. ise Tokat'ın Zile ilçesinde bir evde saklanırken yakalandı.

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, diğer şüpheliler M.E.K., T.B. ve B.K.'yi de gözaltına aldı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adli makamlara sevk edildi. F.F. ve S.G.'nin 110 vatandaşı yaklaşık 3 milyon TL dolandırarak paraları kendi hesaplarına geçirdikleri ve 3 yıldır firari olarak arandıkları belirlendi. İHA

6 yerinden bıçaklandı, polislere koşarak kurtuldu! 6 yerinden bıçaklandı, polislere koşarak kurtuldu!

Geçmişe yolculuk Geçmişe yolculuk

AW943475_03

AW943475_01

AW943475_05

AW943475_04

Editör: Virda Şahin