Devrek’te ilginç hırsızlık! Devrek’te ilginç hırsızlık!

Düzce Haber – Düzce Belediyesi, Melen Su Park'ta 2 ay arayla mescit ve tuvaletlerde yenileme çalışması yapılacağını duyurdu. Belediye sorumluluğu altındaki projelerde hizmet devamlılığını sağlamak amacıyla düzenli kontrollerin yapıldığı belirtildi. Özellikle yaz aylarının başlamasıyla birlikte kamu alanlarının zarar gördüğü tespit edilerek, periyodik aralıklarla yenileme çalışmalarının gerçekleştirildiği ifade edildi.

Ancak denetimlerde bazı üzücü durumlarla karşılaşıldığı ve duyarsız vatandaşların kamu malına zarar verdiği belirtildi. Tespitlerde Mescit alanını mesken tutan kişilerin uyurken görüntülendiği, tuvalet alanlarında ise kapı ve armatürlerin kırıldığı ve söküldüğü gözlendi.

Kur Korumalı Mevduat hesapları için Yüzde 15 zorunlu karşılık geldi! Kur Korumalı Mevduat hesapları için Yüzde 15 zorunlu karşılık geldi!

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, güvenlik görevlilerine aldırış etmeyen kişilerin engellenmesi için vatandaşların ortak kullanım alanlarına sahip çıkmasını rica etti. Başkan Özlü, "Bu hizmet sizin paranızla yapılmış bir hizmettir" diyerek, parktaki yenileme çalışmalarının devam edeceğini ancak israfın ve zarar vermenin önüne geçilmesi gerektiğini vurguladı.

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Zonguldak’ta Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Zonguldak’ta

Hemşehrilerine çağrıda bulunan Başkan Özlü, kadir ve kıymet bilmeyen kişilerin bu alışkanlıklarını değiştirmek için birlikte hareket edilebileceğini dile getirdi. Ailelerin ve sevdiklerin sosyalleşme alanı olan Melen Su Park'ın herkesin hakkı olduğunu vurgulayan Başkan, güvenlik sistemleri sayesinde zarar veren kişilerin tespit edileceğini ve gerekli cezai işlemlerin uygulanacağını belirtti. Son olarak, vatandaşların ortak alanları korumak için belediye ekiplerine destek olmalarının önemine değindi. İHA

İhmal 11 yaşındaki çocuğun ölümüne neden oldu İhmal 11 yaşındaki çocuğun ölümüne neden oldu

Kazada kahreden detay: Görünce gözyaşlarına boğuldu Kazada kahreden detay: Görünce gözyaşlarına boğuldu

AW939766_02

AW939766_01

AW939766_03

Editör: Virda Şahin