Akaryakıtta rekor: Tabelalar değişti! Akaryakıtta rekor: Tabelalar değişti!

Bursa Haber - Bursa'nın İnegöl ilçesi girişinde meydana gelen feci kaza sonucunda otomobil, çarptığı tırın altına girdi ve otomobil sürücüsü hayatını kaybetti. Olayın güvenlik kamerasına yansıyan anları ise yürekleri dağladı. Kazada, tırı kullanan sürücü ile hayatını kaybeden otomobil sürücüsünün kuzen olduğu ortaya çıktı.
Kaza, saat 01.20 sıralarında Bursa-Ankara kara yolu üzeri İnegöl girişinde meydana geldi. İnegöl'den Bursa istikametine seyir halinde olan Bayram Uras (41) yönetimindeki 16 PF 600 plakalı otomobil, aynı yönde seyir halinde olan Uğur Can Uras (22) yönetimindeki 16 KNA 49 plakalı tıra arkadan çarptı ve tırın altına girdi. Kazada otomobil sürücüsü ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 acil servis, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
İtfaiye ve kurtarma ekipleri, otomobilde sıkışan sürücüyü kurtarmak için yoğun çaba gösterdiler. Kurtarılan sürücü, hemen İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen maalesef hayatını kaybetti.
Kazanın ardından yapılan incelemede, tırı kullanan sürücünün hayatını kaybeden otomobil sürücüsünün amcasının oğlu olduğu belirlendi. Polis ekipleri, tır şoförünü gözaltına aldı.
Kaza anı, yakıt istasyonunun güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Bu acı verici olayın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için hayatını kaybeden sürücünün cenazesi Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Polis, kaza ile ilgili soruşturmayı başlattı. Üzücü kaza, aynı aileye mensup iki kuzenin arasındaki acı bir tesadüfle yaşandı ve İnegöl halkını derin bir üzüntüye boğdu. İHA

Kuru ekmekle yaşam mücadelesi Kuru ekmekle yaşam mücadelesi

Oğlunun gözü önünde eski sevgilisine kurşun yağdırdı! Oğlunun gözü önünde eski sevgilisine kurşun yağdırdı!

Yaz etkinlikleri Metin Bekar konseriyle başladı Yaz etkinlikleri Metin Bekar konseriyle başladı

Bir vatandaş aracını şiir ile satışa sundu Bir vatandaş aracını şiir ile satışa sundu

AW939685_05

AW939685_04

AW939685_02

AW939685_03

AW939685_01

Editör: Virda Şahin