Memleket Partisi il teşkilatı 5 Mart Pazar günü aylık danışma ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. İl ve ilçe teşkilatlarında yer alan görevlilerin yanı sıra, üyeler ve gönüllüler de bu toplantıya iştirak etti.

Ülke gündeminin ve son gelişmelerin değerlendirildiği toplantıda, açılış konuşmasını Memleket Partisi Zonguldak İl Başkanı Mukadder Yalçın yaptı.

Yalçın, tüm Türkiye’yi derinden etkileyen deprem sebebiyle hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet dileyerek sözlerine başladı.

Yaşanılan felaketten dersler çıkarılması gerektiğine değinen Yalçın, deprem bölgesine acıları dindirmek amacıyla koşan ilk siyasetçinin Muharrem İnce olduğunu vurguladı.

Burak Erol: “Afişlerin kaldırılmasını bekliyoruz” Burak Erol: “Afişlerin kaldırılmasını bekliyoruz”

Genç kuşağın Muharrem İnce’ye olan ilgisine dikkat çeken Yalçın, sosyal medyanın bu konudaki önemini işaret etti.

Mukadder Yalçın’ın ardından söz alan İl Başkanlığı Parti Sözcüsü Gülhan Yıldız ise “Muharrem İnce, mevcut liderler arasında en samimi lider. Bu nedenle halkın teveccühünü kazanmış durumda” diyerek, Memleket Partisi ve Muharrem İnce’nin son zamanlardaki yükselişine değindi.

Memleket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Balcı ise yaşadığı bölgede iktidar partisine yakın seçmenin çoğunlukta olduğunu ve seçmeni ikna edebilmek için adeta savaş verdiğini ifade etti. Muharrem İnce’nin fikirlerini ve projelerini vatandaşa anlatan Balcı, “Genel Başkanımızın videolarını vatandaşlarımızla yorum katmadan paylaşıyorum. Onlar da aklın gereği olarak Muharrem İnce’yi haklı ve güvenilir bulup partimize katılıyor” ifadelerini kullandı.

Son olarak söz alan Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Murat Güney ise “Sözlerime Zonguldak’ı Türkiye’de en iyi şekilde temsil madencilerimize teşekkür etmekle başlamak istiyorum. Siz madenciler her şey bitti denildiği anda Tüm Türkiye’nin umutları oldunuz. Sizin nezdinizde, tüm madencilere partim adına şükranlarımı sunuyorum.” ifadeleriyle Memleket Partisi’ne katılan madencilere teşekkürlerini sundu. Murat Güney sözlerine “Memleket Partisi geçmişi ve sicili tertemiz bir partidir. Gençler bu acılı günlerin ardından milleti tekrar birleştirecek ve ayağa kaldıracak, devlet adamı niteliği taşıyan tek lideri Muharrem İnce olarak görüyor. Partimize ve genel başkanımıza olan teveccühün sebebi budur. Bizler iki kutuplu siyaset ortamından bunulan vatandaşa alternatif oluyoruz. İktidarı eleştirdiğimiz gibi, Mavi Vatan’a, milli savunma sanayine karşı çıkan zihniyete de karşı duruyoruz. İşte bu yüzden Ne Cumhur, ne Millet; tek yol MEMLEKET diyoruz.” ifadeleriyle devam etti.

Değerlendirme toplantısının sonunda yeniden söz alan Mukadder Yalçın, toplantıyı şu sözleri ile bitirdi:

“Genel merkezimizde üye kaydı için görevliler artık yetişemiyor. Genç gönüllülerden oluşan ekip geceye kadar üye kaydı yapıyor. Biz başaracağız diyerek yola çıktık ve nihayetinde başarıyoruz. Ve diyoruz ki: Akın var güneşe akın. Güneşi zapt edeceğiz, güneşin zaptı yakın!” (Haber Merkezi)

Yapılan konuşmaların ardından Memleket Partisine üye olanlara parti rozeti takıldı. (Haber Merkezi)

Editör: Seçkin