Metrelerce yükseklikte ağaç budadı! Metrelerce yükseklikte ağaç budadı!

Karabük'te bir teknoloji mağazasında gerçekleşen olayda, mağazadan 2 milyon 537 bin 894 lira değerinde ürün satın aldığı tespit edilen bir mağaza çalışanı tutuklandı. Olay, Kemal Güneş Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinde bulunan teknoloji mağazasında meydana geldi. İddiaya göre, üç müşteri, mağazanın satış elemanından çeşitli marka ve modellerde birer adet cep telefonu satın aldı.

Ancak, ödeme yaptıktan sonra satış elemanı tarafından aldıkları cep telefonlarının depoda bulunmadığı bilgisi verildi. Mağaza müdürü ile görüşen mağdur şahıslar, mağazanın yöneticisi olan müdürün bu işlemden haberdar olmadığını belirtmesi üzerine şikayette bulundu.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, mağaza müdürü H.K.'nın ifadesini aldıktan sonra depoda yapılan sayımda mağaza çalışanı olan B.S.B.'nin 83 parça cep telefonu, televizyon, klavye, kulaklık ve benzeri dijital satış malzemelerini toplamda 2 milyon 537 bin 894 TL değerinde aldığını tespit etti. Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda B.S.B., evinde gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. (İHA)

Editör: Muhammet