Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için aday adayı olduğunu açıkladı.

Kutayer yaptığı açıklamada, ‘Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile yaptığımız istişareler sonucu 28. Dönem Milletvekili aday adaylığı için başvurumu yapmak üzere Pazartesi günü Ankara’da olacağım. Salı günü de basın açıklaması yapacağım. Allah utandırmasın” dedi.

İl Başkanı Kutayer açıklamasında şunları söyledi:

“Kıymetli Hemşehrilerim. Kıymetli  Gelecek Partisi yol arkadaşlarım 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Türkiye Cumhuriyeti Genel Seçimlerinde Zonguldak’ımızı ve siz kıymetli hemşehrilerimizi Gazi Meclisimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etmek için, Aziz Milletimizin ve Zonguldak’ımızın bir evladı olarak Zonguldak’ımıza en iyi hizmeti sunmak kararlılığı, ehil ve liyakat kadroların güçlü, müreffeh bir Türkiye’yi yeniden inşa edeceği inancıyla, Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile beraber yol yürümekten onur ve şeref duyduğum Gelecek Partisi’nden 28. Dönem Gelecek Partisi Milletvekilliği aday adaylığımı saygılarımla kamuoyuna arz ederim”

(Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu