Zonguldak’ın Gökçebey ilçe Belediyesinin kuruluşunun 50. yılı birbirinden güzel etkinliklerle kutlanıyor.

Gökçebey Belediyesinin kuruluşunun 50’nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında belediyenin düzenlediği şenlik programı 22 Haziran’da başladı 1 Haziran’da sona erecek.

Hükümet Konağı karşısında düzenlenen 50’nci yıl şenliklerinde sahne alan yerel sanatçılar Gökçebey halkına unutulmaz anlar yaşatıyor.

Şenlik hakkında bilgi veren Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk: “2014 yılından bugüne ilçemizde üstyapı ve altyapı çalışmaları içerisinde yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Belediye olarak bu asli çalışmalarımızın yanında kültürel etkinliklere de önem vermemiz gerekiyordu. Bu nedenle belediye olarak bir karar aldık ve Gökçebey Belediyesinin kuruluşunun 50’nci yıl dönümü başlığı altında şenlik düzenledik. İnsanlarımız şenlikle birlikte bir nebzede olsa rahatlasın istedik. Hem Belediyemizin 50’nci yılını kutluyoruz hem de güzel bir festival yapıyoruz. Şenlik programımız 22 Haziran’da başladı 1 Haziran’da sona erecek. Bu 10 günlük süreçte hem Gökçebeyliler hem de civar ilçe ve beldelerden gelen vatandaşlarımızla birlikte güzel bir festival oluşturduk. Bu vesileyle belediyemizin 50’nci yılını kutluyoruz. Duygulanmamak elde değil 50 yıllık geçmişi olan bir belediyenin değerli halkımızın teveccühü ile 10 yılına damga vurmaktan onur ve gurur duyuyorum. Seçimlere daha 2 yıl var bu 2 yıl içerisinde yarım kalan projelerimizi hayata geçireceğiz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi