Süper Amatör Lig temsilcisi Kozlu Belediyespor, Turan Altıntaş yönetiminde rekora doğru koşuyor. Yeşil-Beyazlı takım, sezon başından bu yana 12’si klasman, 3’ü play-off grubu olmak üzere oynadığı 15 maçta hiç yenilmedi.

Sezon başında yarışmacı teknik adam rolüyle yeşil-beyaz serüvene başlayan Turan Altıntaş, takımı hedeflenen Bölgesel Amatör Lige doğru emin adımlarla taşıyor. Basri Kocabaşoğlu ve Tolga Kalyoncu’dan oluşan çalışma arkadaşlarıyla birlikte iyi bir ekip ruhu yakalayan Altıntaş, bilgi, birikim ve tecrübesiyle mücadele ettiği Süper Amatör Ligde fark yarattı.

Bölgesel Amatör Lig hedefi doğrultusunda oluşturulan üst düzey seviyedeki kadrosuyla 31 Kasım 2021 tarihinde sezonun ilk haftasında Gülüç Belediyespor deplasmanında 3 puan mücadelesine çıkan Turan Altıntaş, bugüne dek 12’si klasman, 3’ü play-off 15 maça çıktı.

Bu maçlarda hiç yenilgi yüzü görmeyen Yeşil-Beyazlı teknik adamın bu başarısı, skor neticesine 14 galibiyet, 1 beraberlik olarak yansıdı. Bu yönüyle Altıntaş’ın takımı, Süper Amatör Lig’de namağlup unvana sahip tek takım olma özelliğine sahip.

ÜST ÜSTTE 10 MAÇ HİÇ KAYBETMEDİ

Kozlu Belediyespor, 15 maçlık yenilmezlik serisinin ilk 10 maçında hiç puan kaybetmedi. 10’da 10’luk galibiyet serisiyle geçen bu periyotta Altıntaş ve öğrencileri, Gülüç Belediyespor’u 6-0/5-1, İhsaniyespor’u 4-1/4-1, Üzülmezspor’u 3-0/4-0, Akınspor’u 6-1/5-0, Alaplı Belediyespor’u 2-1 mağlup etti.

İLK VE TEK KAYIP 11’İNCİ HAFTADA YAŞANDI

Fire vermeden geçen ilk 10 maçın ardından Kozlu, sezonun ilk ve tek puan kaybını 11’inci haftada Alaplı Belediyespor karşısında yaşadı. 3-3 berabere biten maçta 2 puan bırakılmasına karşın namağlup unvanı sürdüren Kozlu ekibi, 12’nci lig maçında Yenimahallespor’u 1-0 yenerek yenilmezliğini sürdürdü. Bu galibiyetle birlikte klasman grubundan namağlup unvanla lider çıkan Kozlu Belediyespor, Bölgesel Amatör Lige yükselecek takımın belli olacağı Play-Off’a yükseldi.

SERİ PLAY-OFF’TA DA SÜRÜYOR

Klasman grubunun yenilgisiz takımı, bu istikrarlı başarısını Play-Off’ta da sürdürüyor. 6 takımlı grupta ilk 3 haftayı geride bırakan Kozlu, Çaycumaspor’u 4-1, Yenimahallespor ve Çaydeğirmeni Belediyespor’u 1-0’lık skorlarla geçerek seriyi 15 maça çıkardı.

Yenilmezliğinin yanı sıra Kozlu, skorer takım kimliğiyle de ön planda. Klasman grubunda 12 maçta 49, Play-Off’ta 3 maçta 6 gol kaydeden yeşil-beyazlılar, toplamda 55 golle ligin en golcü takımı oldu.

Play-Off’ta 3’üncü haftayı 9 puan artı gol averajıyla lider pozisyonunda geride bırakan Kozlu Belediyespor, 4’üncü Play-Off maçında kendisi gibi 9 puana sahip Gelikspor’la karşılaşacak. Zirve yarışında belirleyici rol oynayacak karşılaşma, 6 Mart Pazar günü saat 14.00’te Kozlu sahasında oynanacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi