Alaplı Aşağıdağ Köyü ile Aydınyayla Köyü arasında bulunan Gökçüköy mevkiinde yaklaşık 20 yıl önce kapanan taş ocağının hemen üst kısmında yer alan ana yolun yaklaşık 150 metrelik bölümünde bariyer ve hiçbir güvenlik tabelası bulunmuyor. Bu durum, köylüleri ve o yoldan geçen vatandaşları tedirgin ediyor.

En son geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan pat pat kazasında 1 kişi buradan düşerek hayatını kaybetmişti. Kazaya tanık olan vatandaşlar, yolun çok tehlikeli olduğunu ve bariyerlerin bir an önce yapılması gerektiğini söylüyorlar.

Vatandaşların verdiği bilgiye göre, yol çok işlek bir yol ve her gün çok sayıda araç geçiyor. Bu yol, sadece ulaşım olarak değil aynı zamanda bağ bahçe içinde de kullanılıyor. Yoldan sürekli pat pat, traktör gibi tarım araçları da geçiyor. Köylüler ulaşım olarak da bu yolu sürekli kullanıyorlar. Özellikle geceleri yol daha da tehlikeli hale geliyor.

Trafo binasına çarpan araç hurdaya döndü! 1 ölü 1 yaralı! Trafo binasına çarpan araç hurdaya döndü! 1 ölü 1 yaralı!

Tepkilerini dile getiren vatandaşlar; “Yıllardır 1 tane bile uyarı tabelası dahi konulmadı buraya. Zamanında alt tarafa bariyer konulmaya çalışıldı ancak devamı gelmedi öyle bırakıldı.

Burada asfaltla uçurumun arası 1 metre ne var ne yok. Yani şoför frene bassa bile kendini kurtaracak mesafe yok. Köylüler buradan geçerken korku içinde geçiyorlar. Malum şuan fındık sezonu bu yol 1 ay boyunca daha da haraketli oluyor. Allah korusun buradan aşağıya bir araç gitse kimsenin kurtulma şansı yok” dediler.

Daha başka üzücü olayların yaşanmaması için buraya acilen bariyer konulup gerekli uyarı tabelalarının konulması gerekiyor. Köylüler yetkililerden bu konuda bir an önce önlem alınmasını bekliyorlar. (Haber Merkezi)

Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı

TTK’da son durum!  Başvurular ne zaman başlayacak? TTK’da son durum! Başvurular ne zaman başlayacak?

Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış! Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış!

Perşembe ışıklı kavşakta ışık ihlali kaza getirdi Perşembe ışıklı kavşakta ışık ihlali kaza getirdi

Editör: Murat Barutçu