Zonguldak Haber – Zonguldak'ta Fevkani Köprü altında esnaflık yapan bir şahıs,kendisinden ürün alan ve iade etmek isteyen kadına hakaret etti. 
Zonguldak'ta ikamet eden Hicran Üzel isimli şahıs köprü altı esnafındaki bir mağazandan kızının almış olduğu elbiseyi geri vermek istemesi üzerine dükkan sahibi verdiği tepkiler karşısında şaşkına uğradı. 
Edinilen bilgiye göre, Hicran Üzel’in kızı, köprü altında bulunan bir mağazanın vitrininden ürün beğendi. İçeri girerek ürünü almak isteyen genç kıza, vitrindeki ürünün aynısından verildi. Ancak eve gelip poşetten çıkardıklarında ise ürünün solmuş olduğu görüldü. Daha sonra Hicran Üzel, solan ürünün değişimi için alışveriş yapılan mağazaya gitti. 
Mağazada bulunan kadına durumu anlatan Üzel, hiç beklemediği bir anda tepki göstermeye başladı. Üzel, hakaretlerle karşı karşıya kaldı. 
ÜRÜNÜ ALDI, PARAYI İADE ETMEDİ!
Olayla ilgili bilgi veren Hicran Üzel, “Kızım köprü altındaki bir mağazada vitrinde bir ürün görüp beğeniyor ve içeri sormaya gidiyor. Mağaza içerisinde bulunan kadın,  kızıma vitrinde ürünü değil başka bir ürün ile anlaştı. Kızım ürünü eve getirdiğinde ürünün rengi solmuş eski bir ürün olduğunu fark ettim ve değiştirmeye gittim. Mağazaya girdim ve içerde bulunan kadına durumu anlattım. Kadın oturduğu yerden bir hırsla kalkarak tepki göstermeye başladı ilk önce ürünün kendisine ait olmadığını söyleyen kadın ürünü benden alarak paramı da iade etmedi." dedi. 
“HEPSİ BENİM KÖPEĞİM”
Yaşan olayın devamında ise Hicran Üzel, kendisine hakaret eden kadını basına vereceğini söyledi. Saldırgan kadın ise, “Gazeteciler kim? Hepsi benim köpeğim! Git kime gidersen! Hiçbir şey ispatlayamazsın.” dedi. 
“YAŞANAN OLAYI BİR ESNAFA YAKIŞTIRAMADIM”
Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğünü ifade eden Üzel, “Onların 280 liraya ihtiyacı olmayabilir ama ben o paraya günlük çalışıyorum. Yaşanan olayı ben bir esnafa yakıştıramadım." dedi. Haber: Sertaç ÖZDEMİR

WhatsApp-Image-2023-10-02-at-15.49.01-1

WhatsApp-Image-2023-10-02-at-15.48.53-1

Boş arazide erkek cesedi bulundu! Boş arazide erkek cesedi bulundu!

Zonguldak’ta aile kavgası sokağa taştı! Zonguldak’ta aile kavgası sokağa taştı!

Bir yolcu otobüsü faciası daha! 6 ölü, 35 yaralı Bir yolcu otobüsü faciası daha! 6 ölü, 35 yaralı

Fevkani Köprüde son 1 gün Fevkani Köprüde son 1 gün

Vatandaşlar Zonguldak Belediyesi’ne soruyor: Ay-Yıldız Anıtı’na ne oldu? Vatandaşlar Zonguldak Belediyesi’ne soruyor: Ay-Yıldız Anıtı’na ne oldu?

İmam kendini astı! İmam kendini astı!

Cuma namazı çıkışında tüfekle vurulan kişi hayatını kaybetti Cuma namazı çıkışında tüfekle vurulan kişi hayatını kaybetti

Son müşterisi kuaförün eceli oldu! Sırtına gelen kurşunla öldü Son müşterisi kuaförün eceli oldu! Sırtına gelen kurşunla öldü

Yazar kadın hayatının romanını yazdı! Eşini gırtlağından keserek öldürdü! Yazar kadın hayatının romanını yazdı! Eşini gırtlağından keserek öldürdü!

Hatalı sollama faciaya neden oldu! Yaralılar etrafa savruldu Hatalı sollama faciaya neden oldu! Yaralılar etrafa savruldu

Annesini av tüfeğiyle vurup öldürdü! Annesini av tüfeğiyle vurup öldürdü!

Editör: Virda Şahin