Türk lirasında değer kaybı sürüyor. Kurdaki hareketlilik Türk lirasının aleyhine olarak gelişiyor. Yıllar önce yerde görseniz değeri olmadığı için eğilip almaya boş vereceğiniz eski Demirperde ülkelerinin paraları bile bizim liramızdan daha değerli olmaya başladı.

2020 yılında Bin Lira karşılığında 700 Gürcü Larisi alınabiliyordu, bugün ise Bin Türk Lirası karşılığı 93 Gürcü Larisi alınabiliyor ancak.

Korkunç Kaza! Vinçten kopan parça baba ve oğlunu öldürdü Korkunç Kaza! Vinçten kopan parça baba ve oğlunu öldürdü

Komşu ülkeler Türk lirasındaki düşüşü çok iyi değerlendiriyorlar. Türk vatandaşlarının eskiden koşup gittiği ve alışveriş yaptığı komşu ülkelerden şimdi tarine bir hareketlilik var, onlar bizim ülkemize koşup geliyorlar, değerli hale gelen paralarını kendi alışverişleri için bol bol harcıyorlar.

İşte son yıllarda vatandaşın içine düşürüldüğü durum bu.

Satın alım gücümüz azaldı, paramız değer kaybetti, yerimizden kıpırdayamaz olduk. Enflasyon ise hala önlenemiyor, halkın çok büyük bir kısmı sefalet içinde yaşıyor. Doğu dürüst beslenemeyen çocukları ise gelecekte çeşitli hastalıklar bekliyor. Şimdiden de Türk halkının ömrü istatistiklere göre gıdasızlıktan kısalmış görünüyor. (Haber: Sermet Aksu)

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk İYİ Parti'den istifa etti! Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk İYİ Parti'den istifa etti!

Tarihi mahallenin bir gecede adı değişti! Muhtarın bile haberi olmadı! Tarihi mahallenin bir gecede adı değişti! Muhtarın bile haberi olmadı!

Milli Eğitim uyardı: Sınıf anneliği uygulaması yasaklandı! Milli Eğitim uyardı: Sınıf anneliği uygulaması yasaklandı!

Dere yatağında cansız bedeni bulundu! Dere yatağında cansız bedeni bulundu!
 

Editör: Murat Barutçu