Fakirin ümidi Fakirin ümidi

Yağışların artması ve havaların soğumasıyla kışlık bakım için servislere giden araç sahipleri, fiyatların ikiye katlandığını görünce isyan etti. Geçen yıl araçlarının bakımını 1500 liraya yaptıran sürücüler, bu yıl yaklaşık 3 bin liraya servisten çıkabiliyor.

Kışın gelmesiyle araç sahipleri sanayi sitelerinin yolunu tuttu. Ancak otomobilini değişen hava şartlarına hazır hale getirmek isteyenler geçen yıla kıyasla beklediklerinden daha yüksek bir faturayla karşılaştı. Son bir yıl içinde hemen hemen her şeyin fiyatının arttığı otomotiv sektöründe bakım ücretlerine gelen zam da yüzde 100’ü aştı.

Ulusal baının haberine göre; geçen yıl araçlarının bakımını 1500 liraya yaptıran sürücüler bu yıl ise yaklaşık 3 bin liraya servisten çıkıyor. Öte yandan uzmanlar da araç sahiplerini bakım yaptırmamaları halinde masrafın çok daha büyük olacağı yönünde uyarıyor. (Haber merkezi)

Daha önce de iktidara karşı kazandığını söyleyen İsmail Eşref: Tekrar geri almaya geldim! Daha önce de iktidara karşı kazandığını söyleyen İsmail Eşref: Tekrar geri almaya geldim!

İstanbul ve Bursa’da eş zamanlı iki deprem! İstanbul ve Bursa’da eş zamanlı iki deprem!

“Ben yaptım, oldu” diyen anlayışa karşıyız! “Ben yaptım, oldu” diyen anlayışa karşıyız!

Editör: Murat Barutçu