Satın aldığı ev çöp ev çıktı! Satın aldığı ev çöp ev çıktı!

İki eski 10 numara, uzun yıllar forma giydikleri Zonguldak Kömürspor’un rakibi oldu İki eski 10 numara, uzun yıllar forma giydikleri Zonguldak Kömürspor’un rakibi oldu

Bolu Haber – Bolu Belediyesi, son 4 yılda vatandaşların hizmetine sunduğu 61 yeni parkla şehre katkı sağlamaya devam ediyor. Bu süreçte Kılıçarslan, Alpağut ve Bahçelievler mahallelerine toplamda 4 yeni park daha kazandıracak.

Bolu Belediyesi, 145 yıllık tarihinde sadece 150 park inşa edebilmişken, son 4 yılda gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla bu sayıyı 211'e çıkarmış durumda. Yapılan parkların yanı sıra, mevcut parkların da büyük bir bölümü revize edilerek daha kullanışlı ve estetik hale getiriliyor.

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şimdi de 4 yeni parkın inşası için harekete geçti. Alpağut Mahallesi'ne 2 park, Kılıçarslan Mahallesi'ne 1 park ve Bahçelievler Mahallesi sınırına ise 1 park kazandırılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu projelerle Bolu Belediyesi, yeşil alanları artırarak vatandaşların doğayla daha çok iç içe vakit geçirebileceği alanlar oluşturmayı hedefliyor.

Bolu Belediye Başkanı ve yetkililer, bu parkların tasarımında çevre dostu materyallerin kullanılmasına ve çeşitli etkinliklerin düzenlenmesine özel önem veriyor. Bu sayede parklar, mahalle sakinlerinin sosyal etkileşimini artıracak ve ailelerin keyifli vakit geçirebileceği alanlar haline gelecek. İHA

Dünyaca ünlü egzotik kuşları yarışmalara hazırlıyor Dünyaca ünlü egzotik kuşları yarışmalara hazırlıyor

Çöp konteynerleri  ilaçlandı Çöp konteynerleri ilaçlandı

AW943680_03

AW943680_02

AW943680_01

Editör: Virda Şahin