Zonguldak Kömürspor’da uzun yıllar forma giyip kaptanlık yapan Onur Eriş ile Aykut Emre Yakut, 2023-2024 sezonunda Karaelmas Kemal Köksal Stadı’na rakip olarak çıkacak. Kariyerlerine Esenler Erokspor’la devam eden iki eski 10 numara, 10 Eylül Pazar gününe denk gelen 3’üncü hafta karşılaşmasında, yıllarını verdikleri Zonguldak Kömürspor’a karşı mücadele edecek.

TFF’nin inceleme başlattığı Ankara-Nazilli maçı, Türkiye’de büyük yankı uyandırdı... Gözler şimdi TFF'de! TFF’nin inceleme başlattığı Ankara-Nazilli maçı, Türkiye’de büyük yankı uyandırdı... Gözler şimdi TFF'de!

Zonguldak Kömürspor’da 2013-2019 yılları arasında aralıksız 6 sezon forma giyen 30 yaşındaki orta kenar oyuncusu Onur Eriş, 2018-2019 sezonunda veda ettiği kırmızı-lacivertli takımın ardından Samsunspor, Sakaryaspor, Eyüpspor, Pendikspor ve son olarak Esenler Erokspor deneyimleri yaşadı. Geçen sezon formasını giydiği Erokspor’da devam eden Onur Eriş, uzun aradan sonra eski takımı Zonguldak Kömürspor’a ikinci kez rakip oldu. Tecrübeli solak, 2021-2022 sezonunda Pendikspor formasıyla kırmızı-lacivertli takıma karşı oynamıştı.

Onur Eriş’in yanı sıra aralıksız üç sezon 99 maç oynadıktan sonra kısa bir süre önce Zonguldak Kömürspor’a veda ederek Esenler Erokspor’a transfer olan 29 yaşındaki orta alan oyuncusu Aykut Emre Yakut da kırmızı-lacivertli temsilcimize rakip oldu.

Zonguldak Kömürspor’da 10 numaralı formayı terletip kaptanlık gibi önemli sorumluluk üstlenen iki tecrübeli oyuncu, Esenler Erokspor forması altında 10 Eylül Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’na rakip olarak çıkacak. İki eski 10 numara, unutulmaz maçlar oynayıp çok büyük sevinç ve mutluluk yaşadıkları Kemal Köksal Stadı tribünleri önünde farklı duygu ve düşünce içinde olacak.

Öte taraftan, yeni sezonda Onur Eriş ve Aykut Emre Yakut ikilisi dışında Zonguldaklı teknik direktör Şenol Demir, Ercüment Eray Ataklı ve Sefa Aksoy Serik Belediyespor, Alper Aşkın ile Embiya Ayyıldız Beyoğlu Yeni Çarşıspor’la Zonguldak Kömürspor’a rakip olacaklar.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ