Çayda kaybolan küçük kızın cansız bedeni bulundu! Çayda kaybolan küçük kızın cansız bedeni bulundu!

Eski çorap fabrikasına milyonluk Bitcoin baskını Eski çorap fabrikasına milyonluk Bitcoin baskını

Bilecik Haber - Bilecik'te motosikletli bir grubunun yarışında kaza meydana gelirken, yaşanan kaza sonrası yaralıyı bırakıp ilk olarak motosikleti sakladılar, ardından plakalarını söktüler.

Apartmanı saran koku halkı sokağa döktü! Apartmanı saran koku halkı sokağa döktü!

Kaza, Beşiktaş Mahallesi Hadi Arıncı Caddesinde üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, motosikletli bir grubunun yarışında bulunan 11 ABP 438 plakalı motorlu sürücü Furkan Y. (16) cadde üzerinden Pelitözü Göledi istikametine seyir halindeyken Pehlivan sokaktan Mavikent Sitesi istikametine seyir halinde olan Ali Osman D. idaresindeki 11 AE 371 plakalı hafifi ticari araçla çarpıştı. Kaza sonrası sürücü belgesi olmayan Furkan Y. yaralandı. Yaralının arkadaşları veya yakınları yaralıyı bırakarak, ilk olarak motosikleti sakladılar, ardından plakalarını söktüler. Yaralı olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

TEM'de yolcu otobüsü, 3 tır ve 9 arac birbirine girdi TEM'de yolcu otobüsü, 3 tır ve 9 arac birbirine girdi

Kazayı gören bir vatandaş motosikletlilerin yarış yaptığını söyleyerek, motosikletli sürücüde kask da olmadığı ifade etti. İHA

AW930374_01

AW930374_05

AW930374_04

AW930374_03

AW930374_02

Eşiyle birlikte oto tamirciliği işi yapıyor Eşiyle birlikte oto tamirciliği işi yapıyor

Editör: Virda Şahin