Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Alan'ın sözlerine karşılık "iftira dolu iddialarını yarından tezi yok ispatlamak zorundasın! Eğer ispatlayamazsan  şerefini, namusunu kaybetmiş bir alçak kumpasçı olarak hayatına devam edeceksin" dedi. 

Uzun yaptığı açıklamada“Düne kadar Zonguldak Belediye Başkanları arasında adının önünde “Tilki” sıfatı  bulunan ve bu sıfatla anılan tek bir isim hatırlıyor musunuz? Hatırlamadınız değil mi? Çünkü  hiçbir başkanımıza yakıştırılmadı böyle bir sıfat.

Daha makama geldiği ilk gün şaibeli bir atama ile göreve başladı. Mehmet Sinan ERDOĞAN adında birini tanıyan var mı şehrimizde? Belediyeden 5 ay boyunca Özel Kalem Müdürü olarak ve bir kez bile Zonguldak’a gelmeden maaş aldı bu şahıs! Doktor bey cebinden ödemedi sizin , benim vergilerimden ödedi bu ne idüğü belirsiz şahsın maaşını! Göreve gelir

gelmez böyle bir şaibeyle işe başlayan ve Zonguldak halkını utanmadan, sıkılmadan kandıran bu ar damarsız şimdiye kadar hangi şaibelerle görev yaptı acaba… varın siz düşünün gerisini.

Üç otobüsü becerip de halkın hizmetine sunamayan bu çapsız o işin kabahatini de utanmadan sıkılmadan 65 yaş üstü vatandaşlarımıza yüklemişti hatırlarsanız. Otobüs demişken, dönemin halk otobüsü işletmecisi ile olan maceraları da dillere destan olmuştu. Akın Kavi Bey üzerinden iftira kumpası kurmaya kalkmıştı partili arkadaşlarına! İddia bu yönde idi ve gazetelerde boy, boy yazılara konu olmuştu. Sıfatının

hakkını vermeye kalkan başkan İFTİRA ATMASI KARŞILIĞINDA Akın Kavi Beye, 2020 yılında 1.500.000 (birmilyonbeşyüzbin)TL teklif etmiş miydi? Eğer böyle bir teklifi olmadıysa haberi yapan ve duyuranlar hakkında hukuk yoluna gitti mi? Birisi sizi böyle yüz kızartıcı bir olayla suçlasa sizler adalet önünde hakkınızı aramaz mısınız? Ama tilki sıfatlı başkan mahkemeye gitmeyi tercih etmedi? Acaba neden? Yapılan haberler kendisine bir iftira niteliğinde değilmiş anlamı çıkıyor bundan o halde iftira kumpasına kalkışmış bir başkan var karşımızda!

Peki, iftiralar kime atılacakmış biliyor musunuz? Dünkü açıklamasında olduğu gibi bana değil elbette! Kendi partililerine iftira attırmaya çalışmış tilki sıfatlı şahıs! Oysa ne diyor açıklamasında “bizim partimizde Ebru Uzun’un yaptığını yapan kişi partiden uzaklaştırılır”. Sen iftiralar üzerinden kendine yol çizmişsin, çukurun en dibine inmişsin, onurunu terk etmişsin. Sen kendi partiline iftira kumpasları tasarlamışsın bundan daha alçakça bir siyasi hareket tarzı olabilir mi? Bak, ben senin bana yaptığın gibi iftira atmıyorum görüyorsun değil mi? Hakkında manşetlere çıkan haberleri hatırlatıyorum! Senin yaptığın gibi gıybet denizinde yüzmüyor, ahlaksız siyasete yelken açmıyorum.

AKP eski ll Başkan Yardımcısı Mustafa Baş Beyin iddialarına cevap verdin mi sen tilki sıfatlı başkan? Mustafa Çağlayan Beyi görevden aldırmak adına İlçe Başkanı olduğu dönemde karalama amaçlı haberler yaptırdığın, AKP Genel Merkezine giderek jurnalcilik yaptığını

söylemişti! Ne oldu o iddialar, çürüttün mü? Mustafa BAŞ Bey ile mahkeme önünde hesaplaştın mı? Elbette yapmadın, yüzün bile kızarmadan kapattın işin üstünü öyle değil mi?

Ayrıca rahatsızlığı döneminde Eski İl Başkanı Zeki Tosun Bey ve Mükerrem Ayçiçek Beye de kumpas kurduğun iddiası hala kulaklarda! Sen bunları unuttun mu yoksa sıfatını hak etmek için her şeyi yapan başkan Senin oyunların bitmek bilmiyor. Daha onlarca olay sayabilirim burada ama şimdilik burada kesiyorum.

Gelelim sevgili rahmetli eşim, yoldaşım, hayat arkadaşım, evlatlarımın biricik babası Timur Uzun Beyle ilgili dün söylediğin sözlere; Timur’un hiçbir zaman senle arkadaşlığı, dostluğu, samimiyeti ve dahası selamlaşması ile olmadığı halde nasıl olur da “rahmetli eşini iyi tanırdım, sohbet ederdik” diyebilirsin? Bu kadar mı haysiyet fukarasısın sen? Ebediyete intikal etmiş, bu dünyadaki hesabını kapatmış bir insanı alçak yalanlarına nasıl alet edebilirsin? Böyle siyasi ahlak olmaz olsun ve hakikaten sen ahlak, edep, haya kavramlarını tamamen kaybetmişsin !

AK Parti’den vekillere sosyal medya uyarısı! AK Parti’den vekillere sosyal medya uyarısı!

Sabır taşı çatlamış öyle mi?

Sıra geldi şahsımla, partili arkadaşlarımla ilgili iftiralarına! Sen nasıl bir zavallısın ki gıybet ve iftiradan medet umuyorsun? Ben ve arkadaşlarım sana oy vermişiz öyle mi? Gelip sana çalışacağımızı söylemişiz öyle mi? 

Bu iftiraların; partili Yöneticilerine, dava arkadaşlarına, dostlarına yaptıkların gibi karşılıksız Kalmayacak. Bundan öncelikle emin ol tilki sıfatını adının önüne kabul etmiş Onur düşkünü başkan!

Ağzından saçılan o pis iftiraların, yalanların hesabını yargı önünde Soracağım senden! İnsanı iftiralarla yıkmaya kalkmak yıktığın tarihi binalara benzemez. Senin iftiralarına ne ben ne de partili arkadaşlarımız sessiz kalmaz!

Kendi partisini karıştırdığı yetmezmiş gibi şimdi de CHP ‘yi karıştırmaya soyunmuş iftiralar beyi! Sebebi ne ola ki? Merkez ilçede fark atmış olmamız olabilir mi? Ortadaki büyük farkın tekrar seçilme hayallerini suya düşürmüş olabilir mi? Bu fark dolayısı ile tekrar aday gösterilme ihtimalinin kalmamış olması olabilir mi? Sebebi ne olursa olsun bu iftiralara değer mi?

Demek ben ve arkadaşlarımız sana gelmişiz (üstelik sen istemediğin halde) “seçimde seni destekliyoruz, sahada senin için çalışıyoruz, sana oy devşiriyoruz” ve hatta “oyumuzu sana verdik” demişiz öyle mi?

Bu iftira dolu iddialarını yarından tezi yok ispatlamak zorundasın! Eğer ispatlayamazsan şerefini, namusunu kaybetmiş bir alçak kumpasçı olarak hayatına devam edeceksin! Yarından tezi yok elindeki bilgi, belge ne varsa hepsini ortaya koymak zorundasın!

Benim, sevgili rahmetli eşimin ve dava arkadaşlarımın hakkını yedirtmem sana.Kendi partini dizayn etmek istedin eline yüzüne bulaştırdın dizayn edici olarak  rüştünü bizim partimizde ispat etmek istiyorsun anladık !!

Ama müsaade  etmiyorum bu isteğine..Korku dağları sarmış anladık..Son seçimde kendi partinin milletvekili listesini görünce "Bu bizim sonumuz olur ,bunlar seçilirse bize siyaset yaptırmaz " dediğini yada daha fazlasını bizde mi konuşalım siyaseti bu seviyeye mi  çekelim , böyle mi ilerleyelim  söyle bilelim Doktor bey...

Okey masanızda ara taş bekleyenler arkadaşlar  ,şimdi okey dönmeye çalışıyor,partimize truva atı sokmaya çalışıyorsun . Varsa kumar borcunuzu başka türlü ödeşin kardeşim...

 CHP'yi dizayn etmeye çalışanlara  geçit vermeyeceğiz.

Sizin yalanlarınızla baş edeceğiz bu da size dert olsun..Yapılacak olan delege seçimlerini de ,ilçe kongresini de ,belediye seçimlerini de kazanacağız seni o koltuktan yolcu edeceğiz hazırlan doktor bey…”dedi. (Haber: Sertaç Özdemir)

chp-2

chp-1

Editör: Muhammet