Kastamonu’nun Ağlı ilçesinde uzaklaştırma kararı olan eşini av tüfeğiyle yaraladıktan sonra kaçan şüpheli, kendisini takip eden polis memurlarıyla çatıştı. İki polis memurunun yaralandığı olayda şüpheli yaralı yakalandı.

Olay, Merkez Mahallesi Kale Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uzaklaştırma kararı olan H.S., caddede eşi A.S. ile karşılaştı. Çıkan tartışma sonrasında H.S., av tüfeği ile A.S.’yi yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli H.S.’nin yakalanması için Ağlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Kaçan H.S. ile polis ekipleri arasında çatışma çıktı. Kurşunların isabet ettiği iki polis memuru yaralandı.

Hayati tehlikeleri bulunmayan A.S. ile iki polis memuru, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaşanan olayda yaralı yakalanan H.S. ise suç aleti ile birlikte gözaltına alındı. Şahıs polis kontrolünde hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.(İHA)

2023-08-08_23-28-36

2023-08-08_23-28-11

2023-08-08_23-27-53

2023-08-08_23-26-07

İntihar edeceğini söyleyip yardımına giden öğretmen eşini öldürdü İntihar edeceğini söyleyip yardımına giden öğretmen eşini öldürdü

Uzmanlar açıkladı! Büyük deprem bekleniyor! Uzmanlar açıkladı! Büyük deprem bekleniyor!

‘Buraya kadarmış’ dedi intihar etti! 10 gündür aranıyor! ‘Buraya kadarmış’ dedi intihar etti! 10 gündür aranıyor!

Eşini ve üvey oğlunu bıçaklayarak öldüren şahıs, cezaevinde kendini astı! Eşini ve üvey oğlunu bıçaklayarak öldüren şahıs, cezaevinde kendini astı!

O geceye dikkat! Kimse evine girmesin! Ay ışığı bile olmayacak! O geceye dikkat! Kimse evine girmesin! Ay ışığı bile olmayacak!

Kahramanmaraş’ta hayat kurtardı, göçükte can verdi! Kahramanmaraş’ta hayat kurtardı, göçükte can verdi!

Elektrik işçisi akıma kapılarak yaşamını yitirdi! Elektrik işçisi akıma kapılarak yaşamını yitirdi!

Tur teknesinde çıkan yangın anıları kamerada! Tur teknesinde çıkan yangın anıları kamerada!

Otomobil takla attı; Araçtan fırlayan gençler hayatını kaybetti Otomobil takla attı; Araçtan fırlayan gençler hayatını kaybetti

Birçok ilden görüntülendi! Heyecanlı saniyeler! Birçok ilden görüntülendi! Heyecanlı saniyeler!

İtibarım, şerefim yerle bir oldu! Olay günü bana komplo kurdular! İtibarım, şerefim yerle bir oldu! Olay günü bana komplo kurdular!

9 yaşındaki kız yemek yerken hayatını kaybetti! 9 yaşındaki kız yemek yerken hayatını kaybetti!

Düzce’de elektrik hattı çeken işçiler akıma kapıldı! Düzce’de elektrik hattı çeken işçiler akıma kapıldı!

Editör: Muhammet