Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (KASTOB) Genel Başkan vekili ve Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) Genel Başkanı Ziya Öncan ve KASTOB Genel Başkan Yardımcıları Faruk Çakmak ve Hakan Bekar ile Yönetim kurulu katılımıyla;
Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde 29–30–31 Ocak ve 1 Şubat 2026 tarihlerinde gerçekleştirilecek Karadeniz Günleri etkinliği kapsamında, Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen’i ve Başkan Yardımcısı Cevahir Efe Akçelik’i ziyaret edildi.
ZONDEF Başkanı Ziya Öncan yaptığı açıklamada, “Karadeniz’in kültürünü, müziğini ve güçlü dayanışma ruhunu İstanbul’da buluşturacak bu büyük organizasyona verdikleri kıymetli ilgi ve desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Birlikte daha güçlüyüz” dedi.


