Hem sağlıklı hem lezzetli, tadına bakanlar paket paket aldı! Hem sağlıklı hem lezzetli, tadına bakanlar paket paket aldı!

İstanbul Haber - Kağıthane'de işe gitmek için evinden çıkan bir genç, motosikletle gelen kasklı iki kişi tarafından kapkaça uğradı. Yaşanan olay sonrasında kapkaççılar çıkmaz sokağa girdiklerinde şaşkınlıkla hayatlarının şokunu yaşadılar. Genç, kapkaççıların arkasından koşarak müdahale etmeye çalışsa da başarılı olamadı. O anlar ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Olay, dün sabah saat 06.00 sıralarında Kağıthane Çeliktepe Mahallesi'nde gerçekleşti. Hasan Göçmen (32), işyerine gitmek için evinden çıkarak yola çıktı. Bu sırada motosikletle dolaşan kasklı iki kişi, gençten hedef olarak cep telefonunu seçti. Hızla yaklaşarak telefonu kapkaç yapan şahıslar, olay yerinden hızla kaçmaya başladı.

Ancak kapkaççılar, kaçarken yanlışlıkla çıkmaz sokağa girdiler. Bu durumda şaşıran ve bir süreliğine kovalamaca yaşanan olayda genç, kapkaççıların arkasından koşmaya çalıştı. Ancak şahıslara müdahale edemedi ve geri dönen kapkaççılar motosikleti gençin üzerine sürerek onu korkutup kaçtılar. Yaşanan olay ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Hasan Göçmen'in olayla ilgili şikayetçi olmadığı belirtildi.

Bölgedeki bir mahalle sakini yaşananları anlatarak, motosikletli iki kişinin elinden telefonunu alan arkadaşın çıkmaz sokağa girdiğini söyledi. Ardından motosikleti diğer şahsa vererek kaçtıklarını ifade etti. Mahalleli, kapkaççıların bölgeyi bilmeyen kişiler olabileceğini düşünüyor ve olayın mahallede ilk defa yaşandığını belirtiyor. Navigasyonun burayı normal bir sokak olarak gösterdiğini ve sık sık buraya gelenlerin tekrar geri çıkmak zorunda kalabileceğini ifade ediyor. İHA

Bana ‘siz Türkler köpeksiniz hainsiniz, parayı bozup geleceksin' dedi" Bana ‘siz Türkler köpeksiniz hainsiniz, parayı bozup geleceksin' dedi"

Belediye Başkanı hayatını kaybetti! 10 gündür yoğun bakımdaydı! Belediye Başkanı hayatını kaybetti! 10 gündür yoğun bakımdaydı!

Ormancılara önemli eğitim Ormancılara önemli eğitim

Çarşamba gününe dikkat! Rekor olacak Çarşamba gününe dikkat! Rekor olacak

AW942445_01

AW942445_02

AW942445_04

Editör: Virda Şahin