Sahilde çıplak erkek cesedi bulundu Sahilde çıplak erkek cesedi bulundu

Düzce Haber – Düzce'de üretilen siyah pirinçle hazırlanan pilav ve dolmanın büyük ilgi görmesiyle vatandaşlar paket paket siyah pirinç aldı.

Çilimli Belediyesi, İl Özel İdaresi ve Çilimli Kadın Kooperatifi iş birliğiyle üretilen şifa deposu siyah pirinçler, halkın beğenisine sunuldu. Vatandaşlar, siyah pirinçle yapılan dolma ve pilavın tadına baktıktan sonra paket paket siyah pirinç satın aldı.

Çilimli Kadın Kooperatifi Başkanı Tuğçe Özbal, siyah pirinç hakkında bilgi verdi. Siyah pirincin tokluk hissi vererek kilo kaybına yardımcı olduğunu ve bol tahıllı bir pirinç türü olduğunu belirtti. Ayrıca şeker hastalarının rahatlıkla tüketebileceği bir ürün olduğunu ifade etti. Siyah pirinçle yapılan yiyeceklerin vatandaşlar tarafından beğenildiğini ve kişilerin damak zevklerine uygun olduğunu söyledi. Siyah pirincin tatlılarda da kullanıldığını örneğin sütlaçın güzel ve lezzetli olduğunu aktardı. Ayrıca salatası, yaprak sarması ve pilavı sebzeli ya da etli olarak yapılabildiğini belirtti.

Siyah pirinci almak isteyenlerin Çilimli Belediyesi veya Çilimli Kadın Kooperatifi ile iletişime geçebileceğini ve kilosunun 120 lira olduğunu açıkladı. Yarım kiloluk paketlerin de bulunduğunu belirterek, vatandaşların bu ürüne ilgisinin oldukça yoğun olduğunu aktardı.

Şifa deposu siyah pirinci denemek için Sakarya'dan Düzce'ye gelen Sabiha Bayraktar ise ürünün faydalarını bildiğini ve özellikle şeker hastalığına, kabızlığa ve kilo vermeye faydalı olduğunu söyledi. Pirinci daha önce denediğini ve etkisinden memnun kaldığını dile getirerek alışverişini yaparak festivale katılmak üzere Sakarya'ya döneceğini belirtti. İHA

Hava sıcaklıkları 45 dereceye kadar çıkacak Hava sıcaklıkları 45 dereceye kadar çıkacak

Anne ve çocukları 1 saniyeyle ölümden döndü! Anne ve çocukları 1 saniyeyle ölümden döndü!

AW942547_07

AW942547_06

AW942547_05

Başarılı Yazar Melda Teke Merak Edilenleri Cevapladı… Başarılı Yazar Melda Teke Merak Edilenleri Cevapladı…

AW942547_04

AW942547_03

AW942547_02

AW942547_01

Editör: Virda Şahin