Anne ve çocukları 1 saniyeyle ölümden döndü! Anne ve çocukları 1 saniyeyle ölümden döndü!

İstanbul Haber - Beyoğlu'nda bir taksici ile yabancı uyruklu bir kadın arasında yaşanan para bozdurma konusundaki tartışmanın ardından yaşanan olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü Beyoğlu Yenişehir Mahallesi'nde meydana gelmişti. 34 TBG 01 plakalı taksi şoförü Abdulkadir Kanak ile yabancı uyruklu kadın müşteri arasında yolculuk ücretinin bozuk para yüzünden para bozdurma talebiyle başlayan tartışma, sokak ortasında kavgaya dönüşmüştü.

“SİZ TÜRKLER KÖPEKSİNİZ, HAİNSİNİZ. PARAYI BOZUP GELECEKSİN”

Olayla ilgili taksici Abdulkadir Kanak, asıl mağdurun kendisini olduğunu belirterek olay günü yaşananları anlattı. Kanak, “Ben olayın olduğu gün İstiklal Caddesi'nden üç bayanı taksime aldım. Arapçam olmasından dolayı anlaşma sıkıntımız olmadı. Ben onları gidecekleri yere kadar götürdüm. İki kişi farklı yerde indi. Son kalan bayan ise Kurtuluş Safa Meydanı'nda indirdim. O esnada müşteri bana 100 lira para verdi. Ben de kendisine bozuğumun olmadığını söyledim. Bunun üzerine bana, ‘Siz Türkler köpeksiniz, hainsiniz. Parayı bozup geleceksin' tarzında ifadelerde bulundu. Ben de, ‘Ben Türküm, biz köpek değiliz, köpek olan sizsiniz. Bizim ülkemizi işgal ettiniz' dedim. O esnada kadın beni darp etmeye başladı. Kadın paramı da vermedi” dedi.

Taksiden inmeye çalışan müşteri ile taksici arasında yaşanan itişme sonrasında kadın, taksicinin çelmesiyle yere düşmüş ve bu sırada taksici tarafından tekme atıldığı iddia edilmişti. Kadın, ardından taksiyi durdurmaya çalışırken taksici de aracını kullanarak kaçmıştı. Bu esnada, kadının elindeki sert bir cisimle taksinin sol arka camını kırması da güvenlik kameralarına yansımıştı.

Polis olayın ardından şoförü yakalamış ve "kasten yaralama" suçlamasıyla adli işlemler yapılmıştı. Ancak kadının herhangi bir şikayette bulunmaması nedeniyle taksici Abdulkadir Kanak adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Taksicinin çalışma izni İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından iptal edilmiş ve taksinin çalışma ruhsatı da askıya alınmıştı.

Taksici Kanak, olayla ilgili konuşarak yaşananları anlattı. Müşterinin parayı bozdurma talebine karşılık olarak kendisine hakaretlerde bulunduğunu ve darp etmeye başladığını iddia eden Kanak, kadının aynı zamanda aracının anahtarını gasp ettiğini ve camını kırdığını söyledi. Kanak, kadının alkollü olduğunu belirterek olayın ardından kendisinin mağdur olduğunu ve işini kaybettiğini ifade etti.

Olayla ilgili incelemeler sürerken, tarafların ifadeleri ve güvenlik kameraları görüntüleri de delil olarak değerlendirilmeye devam ediyor. İHA

Keçilerin peşinde elinde kitap, bir ilçenin gururu Muhammet Keçilerin peşinde elinde kitap, bir ilçenin gururu Muhammet

Karabük Teknokent’ten, Kütahya Tasarım Teknokent’e işbirliği ziyareti Karabük Teknokent’ten, Kütahya Tasarım Teknokent’e işbirliği ziyareti

Akaryakıtta tabela değişti: Yüzde 41 zam! Akaryakıtta tabela değişti: Yüzde 41 zam!

Bolu’da yolcu otobüsü kontrolden çıktı! 2’si ağır 14 yaralı! Bolu’da yolcu otobüsü kontrolden çıktı! 2’si ağır 14 yaralı!

AW942450_08

AW942450_07

AW942450_05

AW942450_06

AW942450_04

AW942450_02

AW942450_03

AW942450_01

Editör: Virda Şahin