Kandil programı, BEÜ Farabi Camii’nde yatsı namazının ardından gerçekleştirildi. Dernekler tarafından cemaat üyelerine tatlı, kek, meyve suyu ve kandil simidi ikram edildi. Etkinlik, cami avlusunda manevi bir atmosferde gerçekleşti.

DERNEK BAŞKANLARI DA KATILDI

İkram programında Gazipaşa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erhan Çınar ve yönetim kurulu üyeleri ile Çankırı-Karabük İlleri Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Öner Uysal ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

“PAYLAŞMA KÜLTÜRÜNÜ YAŞATMAK İSTEDİK”

Dernek temsilcileri, etkinliğin amacının paylaşma ve dayanışma kültürünü yaşatmak, kandilin manevi iklimini birlikte paylaşmak olduğunu ifade etti.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Özel Kuzey Bakım Merkezi'nde yılbaşı coşkusu
Özel Kuzey Bakım Merkezi'nde yılbaşı coşkusu
İçeriği Görüntüle

Programa katılan vatandaşlar ise organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçen dernek yöneticilerine ve gönüllülere teşekkür etti.

Gazipaşa Ve Çankırı Karabük Dernekleri Kandil Ikramında Bulundu (2)

Gazipaşa Ve Çankırı Karabük Dernekleri Kandil Ikramında Bulundu (1)

Kaynak: Haber Merkezi