Zonguldak'ta fırtına öncesi kriz masası oluşturuldu Zonguldak'ta fırtına öncesi kriz masası oluşturuldu

AW084389_05

Zonguldak Haber – Zonguldak'ın Ereğli ilçesi açıklarında batan Kafkametler adlı yük gemisinin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor.

Kdz. Ereğli ilçesi açıklarında 19 Kasım günü mendireğe çarparak batan Türk bayraklı Kafkametler adlı yük gemisinin 12 mürettebatından 5'ine ulaşıldı. Mürettebatın kimlik teşhislerinin ardından cenazeleri memleketlerine gönderildi. Geminin kaptanı Cemal Turan, telsiz zabiti Berke Çamurtaş, Başmühendis Veli Özel, 2. makinist Göksel Özel, Satılmış Uslu, Mustafa Nacar ve Ömer Hebip'i arama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Rüzgarın yeniden etkili olması sebebiyle ekiplerin çalışmaları güçleşse de dalgıçlar kontrollü bir şekilde gemiye inerek içinde ve çevresinde kayıp mürettebata ulaşmak için mücadele veriyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı botlar liman içinde ve dışında gözlem yaparak kayıp mürettebattan bir iz arıyor.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı askeri gemi, batan geminin yakınına konuşlanarak ekiplerin çalışmasına destek veriyor. İHA

AW084389_02

AW084389_04

Birine çarpıp, ölümüne sebep olan sürücü kaçarken facia yarattı! Birine çarpıp, ölümüne sebep olan sürücü kaçarken facia yarattı!

Kayganlaşan yolda otomobil kağıt gibi ezildi, sürücü öldü! Kayganlaşan yolda otomobil kağıt gibi ezildi, sürücü öldü!

Teknik rapor şaşırttı: Bakır madeni faciasında sorumlu bulunamadı! Teknik rapor şaşırttı: Bakır madeni faciasında sorumlu bulunamadı!

Düzce hemşirelik öğrencileri yurtta şeker ölçümleri yaptı Düzce hemşirelik öğrencileri yurtta şeker ölçümleri yaptı

Müzisyen Onur Şener davası sonuçlandı! Müzisyen Onur Şener davası sonuçlandı!

Düzce Üniversitesi heyecanıyla parlıyor: 7. Kocaeli Üniversite Tanıtım Günleri'nde sahne aldı! Düzce Üniversitesi heyecanıyla parlıyor: 7. Kocaeli Üniversite Tanıtım Günleri'nde sahne aldı!

AVM kavşağında yağış, ölümlü kaza getirdi! AVM kavşağında yağış, ölümlü kaza getirdi!

Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Türkiye'nin Zirvesinde! Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Türkiye'nin Zirvesinde!

Yargıtay'dan patronlara "İşe iadede samimi olun" uyarısı! Yargıtay'dan patronlara "İşe iadede samimi olun" uyarısı!

Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı'nda Coşkulu Buluşma Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı'nda Coşkulu Buluşma

Üç çocuğunun gözü önünde karısını öldürdü! Üç çocuğunun gözü önünde karısını öldürdü!

Acılık'ta elektrik yok, esnaflar isyanda! Acılık'ta elektrik yok, esnaflar isyanda!

Düzce Belediyesi’nden öğrencilere sıcak dokunuş: Anne eli yemekleri ikramı! Düzce Belediyesi’nden öğrencilere sıcak dokunuş: Anne eli yemekleri ikramı!

Özel mülk iddiasıyla mahalle ve köy yollarını trafiğe kapattı! Özel mülk iddiasıyla mahalle ve köy yollarını trafiğe kapattı!

Toplu taşımada yeni dönem başlıyor! Toplu taşımada yeni dönem başlıyor!

Altyapı sürüyor, salı günü açılacak! Altyapı sürüyor, salı günü açılacak!

Düzce'de öğretmenler bowling arenasında buluştu! Düzce'de öğretmenler bowling arenasında buluştu!

Mermer fabrikasında korkunç kaza! İki çocuk babası hayatını kaybetti! Mermer fabrikasında korkunç kaza! İki çocuk babası hayatını kaybetti!

Düzce'nin Gizli Cenneti: Topuk Yaylası ve Göleti Doğaseverleri Bekliyor Düzce'nin Gizli Cenneti: Topuk Yaylası ve Göleti Doğaseverleri Bekliyor

Editör: Virda Şahin