Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı'nda Coşkulu Buluşma Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı'nda Coşkulu Buluşma

AW084185_01

Çankırı Haber - Çankırı’da bir şahıs, kavga ettiği eşini bıçaklayarak öldürdü. Olayla ilgili yakalanan şahıs gözaltına alındı.

Kız arkadaşı ile tartışan gruba ateş açtı: Kurşunlar çocuğa isabet etti Kız arkadaşı ile tartışan gruba ateş açtı: Kurşunlar çocuğa isabet etti

Olay, Çankırı il merkezi Aksu Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 çocuk ebeveyni Yakup G. ve Kezban G. çifti arasında öğrenilemeyen sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Yakup G., eşi Kezban G.’yi bıçaklayarak öldürdü. Çocukların çığlıkları üzerine komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde K.G.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Y.G. ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kezban G.’nin cenazesi, Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından olay yerinde yapılan incelemelerinin ardından morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İHA

AW084185_03

AW084185_02

Birine çarpıp, ölümüne sebep olan sürücü kaçarken facia yarattı! Birine çarpıp, ölümüne sebep olan sürücü kaçarken facia yarattı!

Kayganlaşan yolda otomobil kağıt gibi ezildi, sürücü öldü! Kayganlaşan yolda otomobil kağıt gibi ezildi, sürücü öldü!

Teknik rapor şaşırttı: Bakır madeni faciasında sorumlu bulunamadı! Teknik rapor şaşırttı: Bakır madeni faciasında sorumlu bulunamadı!

Düzce hemşirelik öğrencileri yurtta şeker ölçümleri yaptı Düzce hemşirelik öğrencileri yurtta şeker ölçümleri yaptı

Müzisyen Onur Şener davası sonuçlandı! Müzisyen Onur Şener davası sonuçlandı!

Düzce Üniversitesi heyecanıyla parlıyor: 7. Kocaeli Üniversite Tanıtım Günleri'nde sahne aldı! Düzce Üniversitesi heyecanıyla parlıyor: 7. Kocaeli Üniversite Tanıtım Günleri'nde sahne aldı!

AVM kavşağında yağış, ölümlü kaza getirdi! AVM kavşağında yağış, ölümlü kaza getirdi!

Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Türkiye'nin Zirvesinde! Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Türkiye'nin Zirvesinde!

Yargıtay'dan patronlara "İşe iadede samimi olun" uyarısı! Yargıtay'dan patronlara "İşe iadede samimi olun" uyarısı!

 

Editör: Virda Şahin